Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κατά πλειοψηφία η ανανέωση σύμβασης εργαζόμενου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κατά πλειοψηφία η ανανέωση σύμβασης εργαζόμενου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κατά πλειοψηφία η ανανέωση σύμβασης εργαζόμενου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κατά πλειοψηφία ενέκρινε το Βόλου στη σημερινή του έκτακτη συνεδρίαση, τις ανανεώσεις συμβάσεων προσωπικού Ιδιωτικής Χρήσης, στο πλαίσιο υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενης Πράξης.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Απ. Νάνος και ο σύμβουλος της «Δύναμης Βόλου» Αρ. Δουλόπουλος ζήτησαν να μάθουν τι αναφέρει η εισήγηση της αναπληρώτριας προϊσταμένης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας για τη μη ανανέωση της σύμβασης της κοινωνικής λειτουργού.

Η Μαρία Ζορμπά ενημέρωσε τους συμβούλους ότι με τη συγκεκριμένη υπάλληλο το πρόβλημα ήταν η που δεν μπορούσε να έχει με το προσωπικό και δεν τηρεί τις υποχρεώσεις που ορίζει η σύμβασή της με ΕΣΠΑ.

Όπως εξήγησε, πρέπει να παραδίδει κάθε μήνα κάποιες πράξεις αλλά δεν το κάνει, αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα και ενδέχεται ο Δήμος να αντιμετωπίσει πρόβλημα με το πρόγραμμα. Η αναπληρώτρια προϊσταμένη τόνισε ότι, βάσει του κανονισμού του ΕΣΠΑ που ορίζει να στέλνουμε κάθε μήνα στοιχεία για το τι μπαίνει και τι βγαίνει από το Παντοπωλείο, ο Δήμος έχει στείλει κάποια, που όμως δεν είναι σωστά.

Τελικά, το έλαβε την απόφαση κατά πλειοψηφία, με τον Απ. Νάνο να ψηφίζει αρνητικά και τον Τέλη Δουλόπουλο λευκό, ενώ η Κατερίνα Τσοπουρίδου, της «Δύναμης Βόλου», ψήφισε θετικά.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθαρισμός της ακτογραμμής Μηλίνας   #ακτογραμμήΜηλίνας - https://t.co/6GwCinwyeO -

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού μεταξύ Kαλών Νερών και Βυζίτσας - https://t.co/14mkwWWz5k… -

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

"Αλιεύοντας" την είδηση