Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κατά πλειοψηφία η ανανέωση σύμβασης εργαζόμενου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κατά πλειοψηφία η ανανέωση σύμβασης εργαζόμενου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κατά πλειοψηφία η ανανέωση σύμβασης εργαζόμενου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κατά πλειοψηφία ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου στη σημερινή του έκτακτη συνεδρίαση, τις ανανεώσεις συμβάσεων προσωπικού Ιδιωτικής Χρήσης, στο πλαίσιο υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενης Πράξης.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Απ. Νάνος και ο σύμβουλος της «Δύναμης Βόλου» Αρ. Δουλόπουλος ζήτησαν να μάθουν τι αναφέρει η εισήγηση της αναπληρώτριας προϊσταμένης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας για τη μη ανανέωση της σύμβασης της κοινωνικής λειτουργού.

Η υπάλληλος Μαρία Ζορμπά ενημέρωσε τους συμβούλους ότι με τη συγκεκριμένη υπάλληλο το πρόβλημα ήταν η συνεργασία που δεν μπορούσε να έχει με το προσωπικό και δεν τηρεί τις υποχρεώσεις που ορίζει η σύμβασή της με ΕΣΠΑ.

Όπως εξήγησε, πρέπει να παραδίδει κάθε μήνα κάποιες πράξεις αλλά δεν το κάνει, αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα και ενδέχεται ο Δήμος να αντιμετωπίσει πρόβλημα με το πρόγραμμα. Η αναπληρώτρια προϊσταμένη τόνισε ότι, βάσει του κανονισμού του ΕΣΠΑ που ορίζει να στέλνουμε κάθε μήνα στοιχεία για το τι μπαίνει και τι βγαίνει από το Παντοπωλείο, ο Δήμος έχει στείλει κάποια, που όμως δεν είναι σωστά.

Τελικά, το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε την απόφαση κατά πλειοψηφία, με τον Απ. Νάνο να ψηφίζει αρνητικά και τον Τέλη Δουλόπουλο λευκό, ενώ η Κατερίνα Τσοπουρίδου, της «Δύναμης Βόλου», ψήφισε θετικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Με 16 δρομείς ο ΣΔΥ Βόλου στον Rupicarpa & Faethon Olympus Trail - https://t.co/XZA1AspUx1 -

  • Παρέμβαση βουλευτών Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την υποστήριξη των προτάσεων των Ιατρικών Συλλόγων Θεσσαλίας… - https://t.co/z2AFN8zL97 -

  • Συνδιοργάνωση διαδικτυακού διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Ελληνική Λαϊκή Τέχνη» - https://t.co/mC7hgeGq2v -

"Αλιεύοντας" την είδηση