Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κατά πλειοψηφία η ανανέωση σύμβασης εργαζόμενου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κατά πλειοψηφία η ανανέωση σύμβασης εργαζόμενου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κατά πλειοψηφία η ανανέωση σύμβασης εργαζόμενου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κατά πλειοψηφία ενέκρινε το Συμβούλιο Βόλου στη σημερινή του έκτακτη συνεδρίαση, τις ανανεώσεις συμβάσεων προσωπικού Ιδιωτικής Χρήσης, στο πλαίσιο υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενης ς.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Απ. άνος και ο σύμβουλος της «Δύναμης Βόλου» Αρ. Δουλόπουλος ζήτησαν να μάθουν τι αναφέρει η εισήγηση της αναπληρώτριας προϊσταμένης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, και Δημόσιας Υγείας για τη μη ανανέωση της ς της κοινωνικής λειτουργού.

Η υπάλληλος Μαρία Ζορμπά ενημέρωσε τους συμβούλους ότι με τη συγκεκριμένη υπάλληλο το πρόβλημα ήταν η συνεργασία που δεν μπορούσε να έχει με το προσωπικό και δεν τηρεί τις υποχρεώσεις που ορίζει η σύμβασή της με ΕΣΠΑ.

Όπως εξήγησε, πρέπει να παραδίδει κάθε μήνα κάποιες πράξεις αλλά δεν το κάνει, αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα και ενδέχεται ο να αντιμετωπίσει πρόβλημα με το πρόγραμμα. Η αναπληρώτρια προϊσταμένη τόνισε ότι, βάσει του κανονισμού του ΕΣΠΑ που ορίζει να στέλνουμε κάθε μήνα στοιχεία για το τι μπαίνει και τι βγαίνει από το Παντοπωλείο, ο έχει στείλει κάποια, που όμως δεν είναι σωστά.

Τελικά, το Συμβούλιο έλαβε την απόφαση κατά πλειοψηφία, με τον Απ. άνο να ψηφίζει αρνητικά και τον Τέλη Δουλόπουλο λευκό, ενώ η Κατερίνα Τσοπουρίδου, της «Δύναμης Βόλου», ψήφισε .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση