Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κατά ΜΜΕ η δημοτική αρχή Βόλου για θέμα της ΔΕΥΑΜΒ
Κατά ΜΜΕ η δημοτική αρχή Βόλου για θέμα της ΔΕΥΑΜΒ

Κατά ΜΜΕ η δημοτική αρχή Βόλου για θέμα της ΔΕΥΑΜΒ

Κατά μερίδας των στρέφεται εκ νέου, κατά την προσφιλή της τακτική, η Βόλου κάνοντας λόγο για “ορυμαγδό των κατασκευασμένων ψευδών δημοσιευμάτων, με την απαράδεκτη στόχευση να υπονομευτεί η της ολοκληρωμένης ς ενός έργου ς, όπως αυτό του εκσυγχρονισμού του δικτύου ύδρευσης Βόλου και Νέας Ιωνίας. Ενορχηστρωτής και εκτελεστές είναι γνωστοί και θα λογοδοτήσουν, για την προδοτική τους στάση, απέναντι στην κοινωνία, παίρνοντας ανοιχτά το μέρος εκείνων που απένταξαν ένα μεγάλο τμήμα του έργου (περί τα 4,7 εκατομ. Ευρώ, από το σύνολο των 13,5) για να «παίξουν» τα δικά τους παιχνίδια.”

Επίσης αναφέρεται: “Δεν θα τους αφήσουμε, ωστόσο, να βλάψουν την πόλη και τους συμπολίτες μας και θα δώσουμε μέχρι τέλους τον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαίων αιτημάτων μας. Τα «παραμύθια» που διακινούν, ο αποπροσανατολισμός που επιχειρούν, η αηδής εμπαιγμού των συμπολιτών μας και η φασίζουσα και αήθης προσπάθεια να σπιλωθεί η προσωπικότητα του εκτελούντος χρέη Δημάρχου, κ. Θάνου , με αιχμή συγκεκριμένα ΜΜΕ, αλλά δυστυχώς και παράγοντες που τιμήθηκαν από τη ψήφο των πολιτών, δεν θα μείνουν αναπάντητα.
Σε όλους αυτούς που με ύφος ειδικών, και που είναι ή άσχετοι ή «βαλτοί», αλλά σε κάθε περίπτωση επικίνδυνοι, μας υπέδειξαν τη λύση του ΕΠΠΕΡΑΑ, αν είμαστε έτοιμοι» τους ενημερώνουμε ότι είμαστε πανέτοιμοι, αλλά δυστυχώς η πρόσκληση αφορά τμηματοποιημένα (phasing), ημιτελή , από το ΕΣΠΑ 2007 – 2013.

Σήμερα, εκπρόσωποι του Δήμου Βόλου και τεχνοκράτες της ΔΕΥΑΜΒ, που βρίσκονται πολύ πιο μπροστά από πλευράς επιστημονικής κατάρτισης από τους γνωστούς «ειδήμονες», συναντώνται με εκπροσώπους της Διαχειριστικής Αρχής, σε μια ύστατη προσπάθεια αναζήτησης μιας σοβαρής και έντιμης λύσης, που θα υπακούει στις ανάγκες μιας ολόκληρης κοινωνίας και όχι στα μικροπολιτικά παιχνίδια διαφόρων επαγγελματιών, ως οι ίδιοι επαίρονται, της πολιτικής.

Στην περίπτωση που δεν προκύψει και με δεδομένο ότι ήδη ένα σημαντικό κομμάτι της διεκδίκησής μας, με τν ένταξη ενός χρηματοδοτικού κομματιού, ύψους 1,4 εκατομ , έχει ενταχθεί στο ΠΔΕ (αν και τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης του υπουργείου), έχει ικανοποιηθεί, θα εξετάσουμε και θα αποφασίσουμε πως θα διαχειριστούμε και σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσουμε για το υπόλοιπο ποσό.

Σε κάθε περίπτωση η σημερινή Δημοτική Αρχή ξέρει να προασπίζεται τα συμφέροντα των πολιτών και έχει τη βούληση να το πράττει.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση