Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Βασδέκειο
Καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Βασδέκειο

Καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Βασδέκειο

 

Το πάρκο… αλλιώς!

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Βασδέκειο της -ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, δομή συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, διοργανώνει καλοκαιρινή εκδήλωση για το κλείσιμο της χειμερινής περιόδου.

Μετά από μια μακρά περίοδο, όπου λόγω της πανδημίας, δεν είχαμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε μεγάλες εκδηλώσεις, έφτασε πλέον η στιγμή να επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες και να διοργανώσουμε μια μεγάλη για όλα τα παιδιά του ΚΔΑΠ, τα παιδιά της γειτονιάς και των γειτονικών σχολείων, καθώς και για όλα τα παιδιά που θέλουν να περάσουν ένα απόγευμα παίζοντας σε ένα διαμορφωμένο περιβάλλον.

ια τοn σκοπό αυτό η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο «τα παλιά » που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το ΚΔΑΠ Βασδέκειο. Εικαστικές παρεμβάσεις θα αλλάξουν το τοπίο του πάρκου, ενώ παράλληλα, παιχνίδια και κατασκευές φτιαγμένες εξ' ολοκλήρου από το προσωπικό του ΚΔΑΠ θα αποτελέσουν ένα διαδραστικό πρόγραμμα για γονείς και παιδιά. Παιχνίδια στόχων θα συνυπάρχουν με παιχνίδια δεξιοτήτων που θα διασκεδάσουν τα παιδιά. Αυτοσχέδια μουσικά όργανα θα τους δώσουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν ήχους, ενώ πρωτότυπα παιχνίδια κίνησης και ταχύτητας καθώς και ένας μεγάλος αποτελούν ορισμένες από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουμε για τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει ο Σύλλογος ονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου . Ιωνίας Βόλου, που θα προσφέρει στα παιδιά δροσερά κεράσματα για να τα καλωσορίσει.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουνίου μεταξύ 19:00 και 21:00 στο πάρκο τα «παλιά » Ευσταθιάδου και Αγγελέτου στη . Ιωνία. Όλα τα παιδιά που έχουν όρεξη για παιχνίδι και δημιουργική δράση είναι ευπρόσδεκτα. Εμείς μπορούμε να τους βεβαιώσουμε ότι θα περάσουν ένα ξεχωριστό απόγευμα.

Πληροφορίες: ΚΔΑΠ Βασδέκειο τηλ. 24210 91113.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση