Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Βασδέκειο Το πάρκο… αλλιώς!
Καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Βασδέκειο Το πάρκο… αλλιώς!

Καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Βασδέκειο Το πάρκο… αλλιώς!

Πργμτοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου η καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Βασδέκειο, δομή της ΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, που σηματοδοτούσε το κλείσιμο της χειμερινής περιόδου και την έναρξη του καλοκαιρινού προγράμματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γειτονικό στο ΚΔΑΠ «τα παλιά σιλό» και την τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες παιδιά και .

ια μια ημέρα το άλλαξε όψη. Διακοσμήθηκε με κατασκευές που έφτιαξαν οι επιμορφωτές του ΚΔΑΠ και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν αυτοσχέδια παιχνίδια, επίσης κατασκευασμένα από τους επιμορφωτές. Παιχνίδια στόχων, δεξιοτεχνίας και ταχύτητας, συνυπήρχαν με παραδοσιακά παιχνίδια όπως η τρίλιζα, όλα μεγάλων διαστάσεων που προσαρμόστηκαν στο μέγεθος του πάρκου, αλλά και την πληθώρα των παιδιών που προσήλθαν για να περάσουν ένα διασκεδαστικό και γεμάτο παιχνίδι απόγευμα. Τα παιχνίδια ήταν εξ' ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά και μετά το πέρας της εκδήλωσης το πάρκο παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση το ίδιο κιόλας βράδυ.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλλε καθοριστικά ο Σύλλογος ονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας που εκτός των άλλων, προσέφερε στα παιδιά ένα δροσερό κέρασμα.

H πρόεδρος της ΠΑ-ΔΙΕΚ Χάλαρη Σοφία και το προσωπικό του ΚΔΑΠ Βασδέκειο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τις υπηρεσίες πρασίνου και καθαριότητας του Δήμου Βόλου, καθώς η συμβολή τους ήταν καθοριστική στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

Η εικόνα και η λειτουργικότητα του χώρου ήταν άψογες.

Επίσης ευχαριστούν το τμήμα ηλεκτροδότησης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για τη που  προσέφερε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση