Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Βασδέκειο Το πάρκο… αλλιώς!
Καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Βασδέκειο Το πάρκο… αλλιώς!

Καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Βασδέκειο Το πάρκο… αλλιώς!

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου η καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Βασδέκειο, δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την στο πλαίσιο του 2014-2020, που σηματοδοτούσε το κλείσιμο της χειμερινής περιόδου και την έναρξη του καλοκαιρινού προγράμματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γειτονικό στο ΚΔΑΠ πάρκο «τα παλιά σιλό» και την τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες παιδιά και γονείς.

Για μια ημέρα το πάρκο άλλαξε όψη. Διακοσμήθηκε με κατασκευές που έφτιαξαν οι επιμορφωτές του ΚΔΑΠ και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν αυτοσχέδια παιχνίδια, επίσης κατασκευασμένα από τους επιμορφωτές. Παιχνίδια στόχων, δεξιοτεχνίας και ταχύτητας, συνυπήρχαν με παραδοσιακά παιχνίδια όπως η τρίλιζα, όλα μεγάλων διαστάσεων που προσαρμόστηκαν στο μέγεθος του πάρκου, αλλά και την πληθώρα των παιδιών που προσήλθαν για να περάσουν ένα διασκεδαστικό και γεμάτο παιχνίδι απόγευμα. Τα παιχνίδια ήταν εξ’ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά και μετά το πέρας της εκδήλωσης το πάρκο παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση το ίδιο κιόλας βράδυ.

Στην της εκδήλωσης συνέβαλλε καθοριστικά ο Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας που εκτός των άλλων, προσέφερε στα παιδιά ένα δροσερό κέρασμα.

H πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Χάλαρη Σοφία και το προσωπικό του ΚΔΑΠ Βασδέκειο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τις υπηρεσίες πρασίνου και καθαριότητας του Δήμου Βόλου, καθώς η συμβολή τους ήταν καθοριστική στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

Η εικόνα και η λειτουργικότητα του χώρου ήταν άψογες.

Επίσης ευχαριστούν το τμήμα ηλεκτροδότησης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για τη βοήθεια που  προσέφερε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση