Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κάλεσμα εργαζομένων από το ΠΑΜΕ στην πανελλαδική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη
Κάλεσμα εργαζομένων από το ΠΑΜΕ στην πανελλαδική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

Κάλεσμα εργαζομένων από το ΠΑΜΕ στην πανελλαδική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

Να συμμετάσχουν στη μεγάλη πανελλαδική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη στη 1.00 το μεσημέρι, καλεί τους εργαζόμενους η Γραμματεία του ΠΑΜΕ . Τα λεωφορεία που έχουν μισθωθεί θα αναχωρήσουν για Θεσσαλονίκη στις 9 π.μ. του Σαββάτου από το Δημαρχείο. Μετά τη συγκέντρωση θα ακολουθήσει πορεία στο στρατηγείο του που θα καταλήξει σε συναυλία σε χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Την επόμενη ημέρα, 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Συνδικάτων και Συνδικαλιστών από τα Βαλκάνια και χώρες της ευρύτερης περιοχής στις 10π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Όπως τόνισε σε σημερινή συνέντευξη τύπου ο βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου, πλαισιωμένος από εκπροσώπους σωματείων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, η χώρα μας για να πάρει 8,5 δισ. ευρώ με μέτρα που στηρίζουν “το σφαγιασμό μισθών, συντάξεων και δικαιωμάτων, δίνει πίσω στους σφαγείς των λαών κάθε χρόνο 4 δις ευρώ που αντιστοιχεί στη συμμετοχή της ς στο που δεν αποτελεί παράγοντα σταθερότητας και ς”. Επιπλέον ανέφερε ότι η ΝΑΤΟϊκή άσκηση “Noble Jumb” που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- προσφέρει “γη και ύδωρ' στους φονιάδες των λαών, διαθέτει λιμάνια, , αυτοκινητοδρόμους, ακόμη και στρατόπεδα στον Έβρο για να περάσουν οι ΝΑΤΟϊκοί.

Κάλεσε τους εργαζομένους, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα σε μαζική συμμετοχή στη διαδήλωση και ζήτησε να δυναμώσουν τους τους και να παλέψουν η χώρα να μην συμμετέχει σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, να κλείσουν όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, πάλη ενάντια στην αλλαγή συνόρων, πάλη ενάντια στην περιστολή συνδικαλιστικών και άλλων ελευθεριών, όχι πολεμικές δαπάνες για το ΝΑΤΟ, ενάντια στον εθνικισμό, το ρατσισμό και το σοβινισμό και απέναντι στους .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση