Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κ. Βιδανόπουλος: «Δεν είμαι μπατζάκι του Μπέου»
Κ. Βιδανόπουλος:  «Δεν είμαι μπατζάκι του Μπέου»

Κ. Βιδανόπουλος: «Δεν είμαι μπατζάκι του Μπέου»

«Τόσα χρόνια δε μας συαστάθηκε κανείς» είπε ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Παγασών Κ. Βιδανόπουλος στη σημερινή του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με αφορμή την έναρξη εργασιών απομάκρυνσης του ανατολικού πεσσού.

Ο κ. Βιδανόπουλος κατέθεσε στο Συμβούλιο σχετικό έγγραφο, ενώ διευκρίνισε ότι δεν αποκάλεσε «πολιτικούς απατεώνες» τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές αλλά αυτούς που όπως είπε «δεν είχαν καμία συμμετοχή, σε όλη αυτόν τον αγώνα που έχουμε δώσει, όπως ο κ. Τασούλας και η προϊσταμένη ς.

Ο ίδιος είπε ότι τόσα χρόνια, δε μας συαστάθηκε κανείς, είτε από την πλειοψηφία είτε από τις . Εμείς, ήμασταν και θα είμαστε δίπλα στην εκάστοτε ως γνωμοδοτικό όργανο. Κατηγορήθηκα ότι είμαι το «μπα» του κ. Μπέου. Οι είναι το λιμανάκι, το καταφύγιό μας».
Κλείνοντας έκανε έκκληση, προς όλους τους συμβούλους να λειτουργήσουν ενωτικά, λέγοντας: «αν δεν είμαστε όλοι μαζί, για να απαγορεύσουμε στους ξέ να σατιρίζουν ό,τι λέγεται εδώ μέσα, η πόλη μας δε θα πάει μπροστά. Αν είμαστε όλοι μαζί η πόλη θα ανεβεί».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση