Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κ. Βιδανόπουλος: «Δεν είμαι μπατζάκι του Μπέου»
Κ. Βιδανόπουλος:  «Δεν είμαι μπατζάκι του Μπέου»

Κ. Βιδανόπουλος: «Δεν είμαι μπατζάκι του Μπέου»

«Τόσα χρόνια δε μας συμπαραστάθηκε κανείς» είπε ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου . Παγασών Κ. Βιδανόπουλος στη σημερινή του Δημοτικού Συμβουλίου , με αφορμή την έναρξη εργασιών απομάκρυνσης του ανατολικού πεσσού.

Ο κ. Βιδανόπουλος κατέθεσε στο Συμβούλιο σχετικό έγγραφο, ενώ διευκρίνισε ότι δεν αποκάλεσε «πολιτικούς απατεώνες» τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές αλλά αυτούς που όπως είπε «δεν είχαν καμία συμμετοχή, σε όλη αυτόν τον αγώνα που έχουμε δώσει, όπως ο κ. Τασούλας και η προϊσταμένη εφορίας.

Ο ίδιος είπε ότι τόσα χρόνια, δε μας συμπαραστάθηκε κανείς, είτε από την πλειοψηφία είτε από τις μειοψηφίες. Εμείς, ήμασταν και θα είμαστε δίπλα στην εκάστοτε δημοτική αρχή ως γνωμοδοτικό όργανο. Κατηγορήθηκα ότι είμαι το «μπατζάκι» του κ. Μπέου. Οι είναι το λιμανάκι, το καταφύγιό μας».
Κλείνοντας έκανε έκκληση, προς όλους τους συμβούλους να λειτουργήσουν ενωτικά, λέγοντας: «αν δεν είμαστε όλοι μαζί, για να απαγορεύσουμε στους ξένους να σατιρίζουν ό,τι λέγεται εδώ μέσα, η πόλη μας δε θα πάει μπροστά. Αν είμαστε όλοι μαζί η πόλη θα ανεβεί».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

  • Χρ. Τριαντόπουλος:Το πλωτό ασθενοφόρο στις Βόρειες Σποράδες-Το είπαμε, το κάναμε - https://t.co/j2bQ4liE6K… -

"Αλιεύοντας" την είδηση