Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κ. Θεοδώρου: “Συνεργασία με όλες τις διοικήσεις για το Ορφανοτροφείο”
Κ. Θεοδώρου: “Συνεργασία  με όλες τις διοικήσεις για το Ορφανοτροφείο”

Κ. Θεοδώρου: “Συνεργασία με όλες τις διοικήσεις για το Ορφανοτροφείο”

«Τείνω χέρι συνεργσίς με όλες τις διοικήσεις που έχουν περάσεις από το για να βοηθήσουμε τα παιδιά, γιατί εμείς είμαστε οι . Αυτό είναι το σπίτι των παιδιών» δήλωσε ο νέος πρόεδρος του υ Κ. Θεοδώρου σήμερα κατά την – παραλαβή, η οποία ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε καθώς δεν παρευρέθη ο πρώην πρόεδρος Άγγ. Αγραφιώτης.

Ο κ. Θεοδώρου σημείωσε ότι, σε δημόσια δήλωσή του ο κ. Αγραφιώτης είπε ότι η – παραλαβή θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12.00 και σε έγγραφο που μου έχει κοινοποιήσει, «μου είπε ότι θα έρθει για να παραδώσει. Έχω εξαντλήσει τα περιθώρια του χρόνου και δεν έχει έρθει να παραδώσει για την καλή λειτουργία του Ιδρύματος».

Ερωτηθείς αν έχει ενημερωθεί για ποιο λόγο δεν παρέστη ο κ. Αγραφιώτης ο κ. Θεοδώρου απάντησε αρνητικά και συμπλήρωσε: «ήρθε νωρίτερα στις 11, κάναμε χειραψία, εμείς εδώ αυτές τις μέρες, με τον π. Αντώνιο που επισκέφτηκε το Ίδρυμα ( σήμερα είναι εδώ εκπρόσωπος που ασχολείται με τα Ιδρύματα που έχει κάνει ο π. Αντώνιος) γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε το Ίδρυμα. Εγώ έχω τείνει χέρι συνεργασίας μέσα στο Ίδρυμα, έξω από το Ίδρυμα, ένα ίδρυμα ισχυρό, δυνατό που να σκέφτεται την αγάπη για τα παιδιά».

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι ο κ. Αγραφιώτης προσφεύγει στη Δικαιοσύνη, ο κ. Θεοδώρου απάντησε: «Εγώ ήρθα με όλο το Δ.Σ. να βοηθήσουμε το Ίδρυμα. Ούτε να διχάσουμε, ούτε να επιρρίψουμε ευθύνες ούτε να καταδικάσουμε κανέναν. Θεωρούμε ότι όλοι όσοι έχουν περάσει έχουν βοηθήσει το Ίδρυμα και δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατόν», ενώ σε ερώτηση αν υπάρχει πλάνο για την εξόφληση των παλαιότερων οφειλών είπε: «Μόλις παραλάβουμε θα δούμε τι θα κάνουμε».

ΚΟΙΗ ΔΗΛΩΣΗ Τ. ΜΠΑΤΖΙΑΚΑ – ΚΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΛΗ

Δυστυχώς τα όσα μέχρι σήμερα βιώσαμε από τα έργα και τις ημέρες του Άγγελου Αγραφιώτη στη βραχύβια, αποτυχημένη, παρουσία του στην προεδρία του Ορφανοτροφείου Βόλου, δεν ήταν και τα χειρότερα. Δυστυχώς. Έπρεπε να έρθει η σημερινή ημέρα (Πέμπτη) για να γνωρίσουμε την απίστευτη οίηση και αλαζονεία, την αμετροέπεια και την ιδιοτέλεια, που τον διακατέχουν, εκδιώκοντας από το Ίδρυμα τους συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου, της «Κιβωτού του Κόσμου».

Του σημαντικού αυτού Ανθρώπου, που προσφέρθηκε οικειοθελώς, με τη μεσολάβηση των Κώστα Λούλη και Αχιλλέα Μπέου, να προσφέρει τις ανεκτίμητες γνώσεις και εμπειρίες του προκειμένου το πολύπαθο Ίδρυμα να επιστρέψει, επιτέλους, στην κανονικότητα και να ανταποκριθεί στον εξαιρετικά ευαίσθητα κοινωνικό του ρόλο.

Μετά τα απαράδεκτα και πρωτόγνωρα γεγονότα, την κορύφωση της διαπιστωμένης ιδιοκτησιακής αντίληψης (!) Αγραφιώτη σχετικά με το Ίδρυμα και την απαράδεκτη συμπεριφορά του, που πλήττει βάναυσα τον ψυχισμό των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτό, ελπίζουμε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει στο ακέραιο το καθήκον της και θα επιβάλλει όχι μόνο το όμο, αλλά και την κοινή λογική και . Το γεγονός και μόνο ότι ένας Αγραφιώτης στράφηκε εναντίον του πατέρα Αντωνίου φρονούμε ότι είναι αρκετό για να συνειδητοποιήσει ο καθένας την ποιότητα και το ήθος του ανδρός.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση