Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κ. Παπανάτσιου: «Να μην περιοριστεί η λειτουργία των ΕΛΤΑ Ν. Αγχιάλου»
Κ. Παπανάτσιου: «Να μην περιοριστεί η λειτουργία των ΕΛΤΑ Ν. Αγχιάλου»

Κ. Παπανάτσιου: «Να μην περιοριστεί η λειτουργία των ΕΛΤΑ Ν. Αγχιάλου»

H βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α- Προοδευτική Συμμαχία Αικατερίνη Παπανάτσιου κατέθεσε ως προς τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης την επιστολή διαμαρτυρίας της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου που αφορά στον περιορισμό λειτουργίας του τοπικού καταστήματος των .

Η κα Παπανάτσιου αναφέρει ότι στην επιστολή τους οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου διαμαρτύρονται για την απόφαση των να περιορίσουν τις ημέρες λειτουργείας του τοπικού υποκαταστήματος σε μόλις 2 ημέρες την εβδομάδα, γεγονός που θα δυσχεράνει την εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής που υπερβαίνει τα 6.000 άτομα. Παράλληλα το στεγάζει και συνεργαζόμενη τράπεζα που είναι μοναδική στην περιοχή. Η συρρίκνωση λειτουργίας του τοπικού καταστήματος των θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα της Νέας Αγχιάλου.

Η πρώην υπουργός ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να εξετάσει το αίτημα της κοινωνίας της Ν. Αγχιάλου για να μην περιοριστεί η λειτουργία του τοπικού καταστήματος των ΕΛΤΑ, καθώς μια τέτοια εξέλιξη θα υποβαθμίσει την τουριστική αυτή περιοχή και θα δυσκολέψει την καθημερινότητα των κατοίκων που δεν έχουν κάποια άλλη εναλλακτική λύση για να εξυπηρετηθούν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση