Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κ. Παπανάτσιου: «Να μην περιοριστεί η λειτουργία των ΕΛΤΑ Ν. Αγχιάλου»
Κ. Παπανάτσιου: «Να μην περιοριστεί η λειτουργία των ΕΛΤΑ Ν. Αγχιάλου»

Κ. Παπανάτσιου: «Να μην περιοριστεί η λειτουργία των ΕΛΤΑ Ν. Αγχιάλου»

H βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α- Προοδευτική Συμμαχία Αικατερίνη Παπανάτσιου κατέθεσε ως αναφορά προς τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης την επιστολή διαμαρτυρίας της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου που αφορά στον περιορισμό λειτουργίας του τοπικού καταστήματος των ΕΛΤΑ.

Η κα Παπανάτσιου αναφέρει ότι στην επιστολή τους οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου διαμαρτύρονται για την απόφαση των ΕΛΤΑ να περιορίσουν τις ημέρες λειτουργείας του τοπικού υποκαταστήματος σε μόλις 2 ημέρες την εβδομάδα, γεγονός που θα δυσχεράνει την εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής που υπερβαίνει τα 6.000 άτομα. Παράλληλα το ταχυδρομείο στεγάζει και συνεργαζόμενη τράπεζα που είναι μοναδική στην περιοχή. Η συρρίκνωση λειτουργίας του τοπικού καταστήματος των ΕΛΤΑ θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα της Νέας Αγχιάλου.

Η πρώην υπουργός ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να εξετάσει το αίτημα της κοινωνίας της Ν. Αγχιάλου για να μην περιοριστεί η λειτουργία του τοπικού καταστήματος των ΕΛΤΑ, καθώς μια τέτοια εξέλιξη θα υποβαθμίσει την τουριστική αυτή περιοχή και θα δυσκολέψει την καθημερινότητα των κατοίκων που δεν έχουν κάποια άλλη εναλλακτική λύση για να εξυπηρετηθούν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δολοφονία Τοπαλούδη: Ισόβια και 15 έτη στους δύο δράστες #ΕλένηΤοπαλούδη - https://t.co/gXCTeco7ZH -

  • #Κομισιόν: Εισήγηση για παράταση ισχύος της γενικής ρήτρας διαφυγής #Κομισιόν - https://t.co/PpHVjPLA9y -

  • Εκδρομή  μαθητών στη Μαγνησία  #ΠανελλήνιοςΜαθητικόςΔιαγωνισμός - https://t.co/wwuziGV7uX -

"Αλιεύοντας" την είδηση