Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κ. Παπανάτσιου: «Χωρίς εμβολιαστικό κέντρο ακόμα ο Βόλος»
Κ. Παπανάτσιου: «Χωρίς εμβολιαστικό κέντρο ακόμα ο Βόλος»

Κ. Παπανάτσιου: «Χωρίς εμβολιαστικό κέντρο ακόμα ο Βόλος»

Σε έν τεράστιο φιάσκο εξελίσσετι η οργάνωση και η λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων στη Μαγνησία. Η Κυβέρνηση κυνηγάει τις εξελίξεις λόγω των ιδεοληψιών της και στερεί στους πολίτες την ασφάλεια του εμβολίου.

Με μόλις δύο κέντρα εν λειτουργία, σε Αργαλαστή και Αλμυρό, οι πολίτες του αναγκάζονται να μετακινούνται αρκετά μακριά από την έδρα τους για εμβολιασμό, ενώ στο Γ δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα ραντεβού. Μάλιστα το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού, όπως ενημερώθηκα σήμερα, είναι μετά τις 2 Μαρτίου, 35 ημέρες δηλαδή από σήμερα!

Η καθυστέρηση λειτουργείας των εμβολιαστικών κέντρων στη πόλη του Βόλου είναι αδιανόητη. Αντί να λειτουργήσουν άμεσα – ως εμβολιαστικά κέντρα – το Κέντρο Υγείας Βόλου ή οι , ώστε να εξυπηρετηθεί ο , το Υπ. Υγείας επιλέγει να μετακινεί τους υπαλλήλους των για ενίσχυση στα επαρχιακά κέντρα εμβολιασμού και με αυτό το τρόπο να ταλαιπωρεί εκατοντάδες πολίτες του Βόλου.

Οι άριστοι και σε αυτό το τομέα καταφέρανε να δημιουργήσουν μπάχαλο και εκνευρισμό στους πολίτες. Δεν είναι τυχαίο ότι η περιφερειακή ενότητα αυτή τη στιγμή κατέχει μόλις την 26 θέση στο σύνολο των εμβολιασμών, με μικρότερες πληθυσμιακά περιφέρειες να έχουν πραγματοποιήσει περισσότερα εμβόλια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση