Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κ. Παπανάτσιου: «Χωρίς εμβολιαστικό κέντρο ακόμα ο Βόλος»
Κ. Παπανάτσιου: «Χωρίς εμβολιαστικό κέντρο ακόμα ο Βόλος»

Κ. Παπανάτσιου: «Χωρίς εμβολιαστικό κέντρο ακόμα ο Βόλος»

Σε ένα τεράστιο φιάσκο εξελίσσεται η οργάνωση και η λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων στη . Η Κυβέρνηση κυνηγάει τις εξελίξεις λόγω των ιδεοληψιών της και στερεί στους την ασφάλεια του εμβολίου.

Με μόλις δύο κέντρα εν λειτουργία, σε Αργαλαστή και Αλμυρό, οι του Βόλου αναγκάζονται να μετακινούνται αρκετά μακριά από την έδρα τους για εμβολιασμό, ενώ στο ΓΝ Βόλου δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα . Μάλιστα το πρώτο διαθέσιμο , όπως ενημερώθηκα σήμερα, είναι μετά τις 2 Μαρτίου, 35 ημέρες δηλαδή από σήμερα!

Η καθυστέρηση λειτουργείας των εμβολιαστικών κέντρων στη πόλη του Βόλου είναι αδιανόητη. Αντί να λειτουργήσουν άμεσα – ως – το Κέντρο Υγείας Βόλου ή οι , ώστε να εξυπηρετηθεί ο πληθυσμός, το Υπ. Υγείας επιλέγει να μετακινεί τους υπαλλήλους των για ενίσχυση στα επαρχιακά κέντρα εμβολιασμού και με αυτό το τρόπο να ταλαιπωρεί εκατοντάδες πολίτες του Βόλου.

Οι άριστοι και σε αυτό το τομέα καταφέρανε να δημιουργήσουν μπάχαλο και εκνευρισμό στους πολίτες. Δεν είναι τυχαίο ότι η περιφερειακή ενότητα αυτή τη στιγμή κατέχει μόλις την 26 θέση στο σύνολο των εμβολιασμών, με μικρότερες πληθυσμιακά περιφέρειες να έχουν πραγματοποιήσει περισσότερα εμβόλια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση