Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου
Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου

Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου ο – Π.Σ. Μαγνησίας πραγματοποιεί στην αίθουσα του , στις 18.00, παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων του – Π.Σ. για την επερχόμενη προοδευτική διακυβέρνηση, με ομιλητές τους ίκο Βούτση (ς Α΄ Αθήνας, πρώην Πρόεδρος της Βουλής) και Χρήστο Σπίρτζη (ς Ανατολικής Αττικής, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ).

 Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσει με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο έχουν κληθεί να συμμετέχουν συνδικαλιστικές οργανώσεις, παραγωγικοί , της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι της κοινωνίας αλλά κυρίως πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση