Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου
Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου

Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. πραγματοποιεί στην αίθουσα του ΤΕΕ, στις 18.00, παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για την επερχόμενη προοδευτική διακυβέρνηση, με ομιλητές τους Νίκο Βούτση (βουλευτής Α΄ Αθήνας, πρώην της Βουλής) και Χρήστο Σπίρτζη (βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της -ΠΣ).

 Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσει με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο έχουν κληθεί να συμμετέχουν συνδικαλιστικές οργανώσεις, παραγωγικοί φορείς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι της κοινωνίας αλλά κυρίως πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση