Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ημερίδα: «Οι τοπικές ΜΜΕ στη μετά-Covid-19 εποχή.Προοπτικές & Ευκαιρίες»
Ημερίδα: «Οι τοπικές ΜΜΕ στη μετά-Covid-19 εποχή.Προοπτικές & Ευκαιρίες»

Ημερίδα: «Οι τοπικές ΜΜΕ στη μετά-Covid-19 εποχή.Προοπτικές & Ευκαιρίες»

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.ς,  στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών της για τις εξελίξεις σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο την επόμενη δεκαετία, ξεκινάει μια σειρά δράσεων. Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Οι τοπικές μικρομεσαίες στη . Προοπτικές & Ευκαιρίες». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Domotel Xenia Volou στις 18:30 ( προσέλευσης 18:00).

Καλεσμένοι στην εκδήλωση και θα τοποθετηθούν επί του θέματος είναι ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, ο γεν. γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Μιχαήλ Ζουμπουλάκης, η πρόεδρος ΑΠ, πρόεδρος & Δ/Σ Διοίκησης και Διαχείρισης Α' Βιομηχανικής Περιοχής Βόλου, – οικονομολόγος Ιωάννα Κιντά.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθεί χρόνος για συζήτηση.

Την εκδήλωση στηρίζουν το ς και η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.

Θα τηρηθούν όλα τα ασφαλείας σύμφωνα με τα υγειονομικά .

Τρόποι παρακολούθησης: 

  1. Δια ζώσης παρακολούθηση με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

  2. Εξ' αποστάσεως παρακολούθηση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://youtu.be/pz17_swMFnA

Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων που επιτρέπονται στην αίθουσα λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων, παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα διά ζώσης να ενημερώσουν τη Γραμματεία της ΟΕΒΕΜ τηλεφωνικά στο 24210 32780 ή με email στο oebemg@gmail.com μέχρι την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση