Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ημερίδα για τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων στον κλάδο κατασκευών και υλικών
Ημερίδα για τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων στον κλάδο κατασκευών και υλικών

Ημερίδα για τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων στον κλάδο κατασκευών και υλικών

Από το Τ Μγνησίς και την ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας

Το Τ Μαγνησίας σε συνεργασία με την ΠΕΔΜΕΔΕ  Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα “Μαγνησία” του ξενοδοχείου Volos Palace (Ξενοφώντος και Θρακών), προκειμένου να  ενημερώσουν τα μέλη τους, για το επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ με τίτλο «Κατάρτιση και Πιστοποίηση εργαζομένων στον κλάδο κατασκευών και υλικών».

Δεδομένου ότι άνοιξε η πλατφόρμα στην της ΠΕΔΜΕΔΕ για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ, η πρόεδρος της Δ.Ε.  του ΤΕΕ Μαγνησίας  Νάνσυ Καπούλα και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας  Αλέξανδρος Καμπύλης προσκάλεσαν τον πρόεδρο Μιχ. Δακτυλίδη και τα αρμόδια στελέχη της ΠΕΔΜΕΔΕ προκειμένου να ενημερώσουν τόσο για το πρόγραμμα όσο και για  τις τεχνικές λεπτομέρειες, όπως  η διαδικασία υποβολής αίτησης, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  κ.λπ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην πρόσκληση ωφελούμενων.

Τα δύο επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης διάρκειας 80 ωρών το καθένα είναι :

➢ Στέλεχος διεκπεραίωσης διαδικασιών για τη συμμετοχή σε δημόσιους διαγωνισμούς (Ηλεκτρονικές δημοπρασίες)

➢ Τεχνικός προγραμματισμού Smart Buildings (Πρόγραμμα ΒΙΜ)

Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης παρέχεται:

Επίδομα 400 ανά συμμετέχοντα & πιστοποίηση στη βάση του διεθνούς αναγνωρισμένου προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC.

Πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία για όλους τους μηχανικούς αλλά και τους εργαζόμενους στον κατασκευαστικό κλάδο να επιμορφωθούν πάνω σε άξονες που άπτονται της καθημερινότητας της εργασίας τους (ηλεκτρονικές δημοπρασίες, χρονοδιάγραμμα, κοστολόγηση έργων κ.λπ.) αλλά και σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να προετοιμαστούν για τις προκλήσεις της Ευρώπης (Πρόγραμμα ΒΙΜ).

Η Πράξη απευθύνεται σε 1.200 εργαζόμενους σε του ιδιωτικού τομέα προερχόμενους από το σύνολο των Περιφερειών της χώρας (13 Περιφέρειες).

Το πρόγραμμα της ημερίδας

11.45 – 12.00  Προσέλευση- Εγγραφές

12.00 – 12.20  Έναρξη Ημερίδας- Χαιρετισμός Προέδρου ΠΕΔΜΕΔΕ, Μιχαήλ Δακτυλίδη

12.20 – 12.40 Παρουσίαση προγράμματος «ΚΑΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΚΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ», Ευθύμιος Αναγνωστόπουλος, Νομικός Σύμβουλος ΠΕΔΜΕΔΕ

12.40 – 13.00  Ανάλυση εκπαιδευτικού περιεχομένου Προγραμμάτων κατάρτισης: «Τεχνικός προγραμματισμού Smart Building (Πρόγραμμα ΒΙΜ)» και «Στέλεχος διεκπεραίωσης διαδικασιών για τη συμμετοχή σε δημόσιους διαγωνισμούς (Ηλεκτρονικές υποβολές σε διαγωνισμούς)», Παρασκευή Αγγελακοπούλου, Project Manager ΠΕΔΜΕΔΕ

13.00 – 13.15 Διαδικασία αίτησης υπαγωγής στο πρόγραμμα- πρόσκληση ωφελούμενων, Παρασκευή Αγγελακοπούλου, Project Manager ΠΕΔΜΕΔΕ

13.15 – 13.30  Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν περαιτέρω για την πλατφόρμα συμμετοχής στην της ΠΕΔΜΕΔΕ (https://pedmede.gr/επανεκ-2/), όπως και του ΤΕΕ Μαγνησίας (https://www.teemag.gr/), όπως επίσης στην Πανελλήνια Ένωση Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ), Ασκληπιού 23 – ΤΚ 10680 Αθήνα, Τηλ. 210 3614978, E-mail: info@pedmede.gr, Ιστοσελίδα www.pedmede.gr.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση