Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ημερίδα για τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων στον κλάδο κατασκευών και υλικών
Ημερίδα για τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων στον κλάδο κατασκευών και υλικών

Ημερίδα για τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων στον κλάδο κατασκευών και υλικών

Από το ΤΕΕ ς και την ΠΕΔΜΕΔΕ ς

Το ΤΕΕ Μαγνησίας σε συνεργασία με την ΠΕΔΜΕΔΕ  Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα “Μαγνησία” του ξενοδοχείου Volos Palace (Ξενοφώντος και Θρακών), προκειμένου να  ενημερώσουν τα μέλη τους, για το επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ με τίτλο «Κατάρτιση και εργαζομένων στον κλάδο κατασκευών και υλικών».

Δεδομένου ότι άνοιξε η πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της ΠΕΔΜΕΔΕ για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ, η πρόεδρος της Δ.Ε.  του ΤΕΕ Μαγνησίας  και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας  Αλέξανδρος Καμπύλης προσκάλεσαν τον πρόεδρο Μιχ. Δακτυλίδη και τα αρμόδια στελέχη της ΠΕΔΜΕΔΕ προκειμένου να ενημερώσουν τόσο για το πρόγραμμα όσο και για  τις τεχνικές λεπτομέρειες, όπως  η διαδικασία υποβολής αίτησης, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  κ.λπ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην πρόσκληση ωφελούμενων.

Τα δύο επιδοτούμενα προγράμματα ς διάρκειας 80 ωρών το καθένα είναι :

➢ Στέλεχος δπεραίωσης διαδικασιών για τη συμμετοχή σε δημόσιους διαγωνισμούς (Ηλεκτρονικές δημοπρασίες)

➢ Τεχνικός προγραμματισμού Smart Buildings (Πρόγραμμα ΒΙΜ)

Με την ολοκλήρωση της ς παρέχεται:

Επίδομα 400 ευρώ ανά συμμετέχοντα & πιστοποίηση στη βάση του διεθνούς αναγνωρισμένου προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC.

Πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία για όλους τους μηχανικούς αλλά και τους εργαζόμενους στον κατασκευαστικό κλάδο να επιμορφωθούν πάνω σε άξονες που άπτονται της καθημερινότητας της εργασίας τους (ηλεκτρονικές δημοπρασίες, χρονοδιάγραμμα, κοστολόγηση έργων κ.λπ.) αλλά και σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να προετοιμαστούν για τις της ς (Πρόγραμμα ΒΙΜ).

Η Πράξη απευθύνεται σε 1.200 εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα προερχόμενους από το σύνολο των Περιφερειών της χώρας (13 Περιφέρειες).

Το πρόγραμμα της ημερίδας

11.45 – 12.00  Προσέλευση- Εγγραφές

12.00 – 12.20  Έναρξη Ημερίδας- Χαιρετισμός Προέδρου ΠΕΔΜΕΔΕ, Μιχαήλ Δακτυλίδη

12.20 – 12.40 Παρουσίαση προγράμματος «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ», Ευθύμιος Αναγνωστόπουλος, Νομικός Σύμβουλος ΠΕΔΜΕΔΕ

12.40 – 13.00  Ανάλυση εκπαιδευτικού περιεχομένου Προγραμμάτων κατάρτισης: «Τεχνικός προγραμματισμού Smart Building (Πρόγραμμα ΒΙΜ)» και «Στέλεχος δπεραίωσης διαδικασιών για τη συμμετοχή σε δημόσιους διαγωνισμούς (Ηλεκτρονικές υποβολές σε διαγωνισμούς)», Παρασκευή Αγγελακοπούλου, Project Manager ΠΕΔΜΕΔΕ

13.00 – 13.15 Διαδικασία αίτησης υπαγωγής στο πρόγραμμα- πρόσκληση ωφελούμενων, Παρασκευή Αγγελακοπούλου, Project Manager ΠΕΔΜΕΔΕ

13.15 – 13.30  Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν περαιτέρω για την πλατφόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα της ΠΕΔΜΕΔΕ (https://pedmede.gr/επανεκ-2/), όπως και του ΤΕΕ Μαγνησίας (https://www.teemag.gr/), όπως επίσης στην Πανελλήνια Ένωση Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ), Ασκληπιού 23 – ΤΚ 10680 Αθήνα, Τηλ. 210 3614978, E-mail: info@pedmede.gr, Ιστοσελίδα www.pedmede.gr.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση