Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ημερίδα από το Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ
Ημερίδα  από το Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ

Ημερίδα από το Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ

 Ημερίδα πραγματοποιεί το Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία της Κ- του Δήμου , με θέμα «Γνωριμία με την Αναπηρία» .

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη  20 Φεβρουαρίου  και ώρα  11:00 π.μ.  στο Βόλο,  στο Θέατρο ς Ηλεκτρικής (Χατζηαργύρη 89, Είσοδος για ΑμεΑ  από Κουταρέλια), όπου θα λάβουν το λόγο αξιόλογοι ομιλητές με μεγάλη εμπειρία σε θέματα που αφορούν ανθρώπους με αναπηρία.

Σκοπός της ημερίδας είναι  η ενημέρωση και η ευαισθητο της τοπικής κοινωνίας σχετικά με τη  δυνατότητα ενσωμάτωσης των ανθρώπων με αναπηρία σε όλες τις πτυχές της κοινωνίας, την ενδυνάμωση της θέσης τους μέσα σε αυτήν και την  προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

 Το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ ανήκει στην ΚΕΚΠΑ- του Δήμου και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση