Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ημερίδα από το Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ
Ημερίδα  από το Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ

Ημερίδα από το Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ

 Ημερίδα πραγματοποιεί το Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, με θέμα «Γνωριμία με την Αναπηρία» .

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη  20 Φεβρουαρίου  και ώρα  11:00 π.μ.  στο Βόλο,  στο Θέατρο Παλιάς Ηλεκτρικής (Χατζηαργύρη 89, Είσοδος για ΑμεΑ  από Κουταρέλια), όπου θα λάβουν το λόγο αξιόλογοι ομιλητές με μεγάλη εμπειρία σε θέματα που αφορούν ανθρώπους με αναπηρία.

Σκοπός της ημερίδας είναι  η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με τη  δυνατότητα ενσωμάτωσης των ανθρώπων με αναπηρία σε όλες τις πτυχές της κοινωνίας, την ενδυνάμωση της θέσης τους μέσα σε αυτήν και την  προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

 Το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ ανήκει στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού - https://t.co/zRiVyzDgYu -

  • Καλίν: Πότε και πώς θα διεξαχθούν οι διερευνητικές - https://t.co/FagvNzLRZm -

  • Κορωνοϊός: Η επιτυχία των μέτρων θα «κρίνει» το lockdown - https://t.co/uPe1WiLMqI -

"Αλιεύοντας" την είδηση