Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Η Βραδιά των Φαναριών στο Βόλο
Η Βραδιά των Φαναριών στο Βόλο

Η Βραδιά των Φαναριών στο Βόλο

Ένα Φως – Μια Ευχή- Με τον Ηλία Βρεττό

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, στις 7.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η βραδιά των φαναριών στην του Βόλου, μπροστά από το Ηρώο και τη φωτισμένη «Αργώ».

Πρόκειται για ένα θέαμα που έχει γίνει θεσμός και που περιμένουν μικροί και μεγάλοι κάθε χρόνο και έχει γίνει πόλος έλξης πλήθους επισκεπτών ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά.

Η φετινή εκδήλωση θα γίνει παρουσία του αγαπημένου τραγουδιστή Ηλία Βρεττού, ο οποίος έρχεται ανανεωμένος, ανατρεπτικός, γεμάτος διάθεση και στο Βόλο, για ένα μοναδικό live που θα αποτελέσει το μουσικό γεγονός των γιορτών.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ενώνει τις δυνάμεις του σε ένα κοινό στόχο που, όπως κάθε χρόνο, είναι ιερός.

Τα έσοδα από την πώληση των φαναριών θα διατεθούν για την ενίσχυση των ευαγών ιδρυμάτων: Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης».

Κάθε πολίτης θα προσφέρει ένα χρηματικό για να παραλάβει το φαναράκι, που θα διατίθεται στο χώρο από ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, το οποίο θα ανάβει και θα απελευθερώνει στον ουρανό δημιουργώντας το καταπληκτικό θέαμα που κάθε χρόνο ενθουσιάζει πλήθος κόσμου.

Η δράση εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24210 82870 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.doepap.gr και τη σελίδα μας στο facebook «Τέχνες στο Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Συρία: Πάνω από 120 οι νεκροί στις σφοδρές μάχες ΙΚ – κουρδικών δυνάμεων #Συρία - https://t.co/BUQ2KNSXoZ -

  • Γερμανία: Πόσα εμβόλια θα απαιτούνται στο μέλλον; – Προσφέρουν οι τρεις δόσεις επαρκή #ανοσοποίηση;… - https://t.co/EhgJ0GYAsT -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιδείνωση από το βράδυ, αύριο το σφοδρότερο κύμα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/VcW5obvGZ1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση