Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Η πρώτη ανοιχτή συνέλευση του «Μετώπου Ενεργών Πολιτών» στο Μεταξουργείο της Νέας Ιωνίας
Η πρώτη ανοιχτή συνέλευση του «Μετώπου Ενεργών Πολιτών» στο Μεταξουργείο της Νέας Ιωνίας

Η πρώτη ανοιχτή συνέλευση του «Μετώπου Ενεργών Πολιτών» στο Μεταξουργείο της Νέας Ιωνίας

Το Σάββατο 19/01 πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή συνέλευση του «Μετώπου Ενεργών Πολιτών» στο της Νέας Ιωνίας. Στη συνέλευση έγινε συζήτηση για την κατάσταση στο Δήμο και τα σημαντικότερα προβλήματα των πολιτών – , διαχείριση απορριμμάτων, νερό και , προσβασιμότητα, δημοκρατία στο Δήμο, καθώς και για το τοπίο που διαμορφώνεται ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου.

Η προσπάθεια για τη όλων των μαχόμενων πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων της πόλης θα συνεχιστεί με στόχο την προάσπιση των αναγκών των εργαζόμενων και λαϊκών στρωμάτων της πόλης και ένα Δήμο στην υπηρεσία των πολιτών.

Έτσι συγκροτήθηκε η παράταξη και πήρε τις εξής αποφάσεις:

-Περιοδείες σε γειτονιές και χωριά του δήμου για να μπορέσουν να ακούσουν τα προβλήματα των πολιτών και να τα εντάξουν στο πρόγραμμα της παράταξης το οποίο είναι ακόμα υπό συγκρότηση.

-Συγκροτήθηκαν ανοιχτές για το περιβάλλον, την προσβασιμότητα, την κοινωνική και τις νέες τεχνολογίες στον δήμο.

-Τέλος, αποφασίστηκε νέα ανοιχτή συνέλευση σε διάστημα περίπου ενός μήνα (η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες) για να παρουσιαστούν κάποιες θέσεις που θα προκύψουν από τις δουλειές των επιτροπών και να διερευνηθούν περαιτέρω τα υιπα κομμ του προγράμματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση