Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Η μεγαλύτερη Βασιλόπιτα στο Χωριό του Άη Βασίλη στο Βόλο
Η μεγαλύτερη Βασιλόπιτα στο Χωριό του Άη Βασίλη στο Βόλο

Η μεγαλύτερη Βασιλόπιτα στο Χωριό του Άη Βασίλη στο Βόλο

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 στις 5.00 μ.μ. το «Χωριό του Άη Βασίλη» στον Βόλο, μετά την αναγκαστική αναβολή της κοπής εξαιτίας της χιονόπτωσης, θα κόψει και θα μοιράσει 10 χιλιάδες κομμάτια βασιλόπιτας, στα οποία θα βρίσκονται 20 μεγάλα δώρα φλουριά από διάφορες επιχειρήσεις της Μαγνησίας, γιορτάζοντας και ευχαριστώντας τους επισκέπτες του για την έλευση του νέου έτους στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Την γιγάντια βασιλόπιτα μετά από την πρωτοβουλία της διεύθυνσης του Χωριού του Άη Βασίλη επιμελήθηκε το Σωματείο Αρτοποιών Βόλου και Περιχώρων «Η Δήμητρα»  που με μεγάλη χαρά ήθελε να συμμετάσχει σε αυτήν την εκδήλωση του θεματικού πάρκου και της πόλης του Βόλου.

Ο αχνοστολισμός της Βασιλόπιτας αύριο Κυριακή θα ξεκινήσει από τις 4.30 μ.μ. από τα μέλη του σωματείου, παιδιά και εθελοντές και το κέρασμα θα ξεκινήσει στις 5.00 μ.μ.

Την ίδια ημέρα θα γίνει και η μεγάλη κλήρωση του Χωριού του Άη Βασίλη όπου ένας τυχερός ή μια τυχερή θα κερδίσουν ένα πενθήμερο ταξίδι στη Βουδαπέστη.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κ. Αγοραστός στην ΠΕΔ Θεσσαλίας: Η Περιφέρεια Θεσσαλίας εστιάζει στον άνθρωπο - https://t.co/qkiksjd6IW -

  • Στην ημερίδα του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού ο Π. Ηλιόπουλος - https://t.co/EAQvdaSyAy -

  • Παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα… - https://t.co/KlpxrMW3bA -

"Αλιεύοντας" την είδηση