Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Η Grow Greek Tourism Online της Google στον Βόλο
Η Grow Greek Tourism Online της Google στον Βόλο

Η Grow Greek Tourism Online της Google στον Βόλο

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού μεταξύ του αντιδημάρχου Βόλου Αναστάσιου Μπατζιάκα, του τμήματος τουρισμού και ομάδας συμβούλων της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google.

Στην συνάντηση αναπτύχθηκαν τα οφέλη της πρωτοβουλίας για την τοπική επιχειρηματικότητα στον τομέα του Τουρισμού.

Η πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online της Google υλοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά, ενώ στην παρούσα περίοδο υλοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η δράση Grow Greek Tourism Online της Google υποστηρίζει και ενισχύει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών του τουρισμού και απευθύνεται σε επαγγελματίες τουρισμού και της εστίασης αλλά και σε όποια επιχειρηματική δραστηριότητα εμπλέκεται άμεσα με τον τουρισμό.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της δράσης, η υποστήριξη πραγματοποιείται με 3 τρόπους:

-Με διαδικτυακή εφαρμογή διαθέσιμη σε όλους

-Με σεμινάρια που πραγματοποιούνται σε επιλεγμένες περιοχές και άμεσα στον Βόλο

-Και για πρώτη φορά με Online Advisors, ειδικούς σύμβουλους του Grow Greek Tourism Online, που παρέχουν στους επαγγελματίες του τουρισμού δωρεάν προσωπικές συναντήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν:

1. Ενημέρωση για το πως μπορούν να αξιοποιήσουν τα βασικά εργαλεία του διαδικτύου, βοηθώντας την επιχείρησή να αναπτυχθεί σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

2. Τοποθέτηση ή ενημέρωση της παρουσίας της στους χάρτες της Google https://www.google.gr/business/)

Η ομάδα των συμβούλων αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Θεσσαλία και είναι διαθέσιμη να στηρίξει κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, ενώ όλες οι υπηρεσίες παρέχονται χωρίς καμία χρέωση.

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Βόλου Αναστάσιος Μπατζιάκας «Αξιολογώντας την σπουδαιότητα της δράσης στην στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας στον τομέα του Τουρισμού, υποστηρίζουμε την προώθηση της πρωτοβουλίας στις επιχειρήσεις της περιοχής, προγραμματίζουμε παράλληλα νέα ενημερωτική συνάντηση των εκπροσώπων του κλάδου του τουρισμού και εστίασης με σκοπό την ενημέρωση των μελών τους, είμαστε στην διάθεση των εκπροσώπων της δράσης για την υποστήριξη της επιμόρφωσης, προτείνουμε η δράση επιμόρφωσης να συμπεριλάβει τα άτομα που φοιτούν σε προγράμματα τουρισμού των ΙΕΚ της περιοχής και προτρέπουμε κάθε επαγγελματία να αξιοποιήσει την δράση που παρέχεται δωρεάν με κατ ιδίαν εκπαιδεύσεις ώστε βελτιώσει την ψηφιακή ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής του.»

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα σταλεί στους επαγγελματίες του τουρισμού, ενημερωτικό υλικό για την δράση, ενώ για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να επισκεφτεί την διαδικτυακή διεύθυνση g.co/greektourism όπου γίνεται και η αίτηση εγγραφής για τις δωρεάν κατ’ ιδίαν εκπαιδεύσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση