Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Η χαρά κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη τα “Εργαλεία Κανελλής”
Η χαρά κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη τα “Εργαλεία Κανελλής”

Η χαρά κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη τα “Εργαλεία Κανελλής”

Παρουσίαση Εργαλείων Stanley και DeWALT σε ένα διήμερο καλοκαιρινό event

Παρουσίαση Εργαλείων Stanley (ηλεκτρικά εργαλεία και μπαταρίας, αεροσυμπιεστές κ.ά.) κοπτικά Lenox (ποτηροτρύπανα και λάμες) έγινε  χθες Δευτέρα 4 Ιουνίου στο τεχνικό κατάστημα “Εργαλεία Κανελλής” στην οδό Ελασσόνος 27 στα , που είναι η κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη.

Το καθιερωμένο, πλέον τέτοια εποχή  διήμερο event, που κάνει η επιχείρηση, ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου, με την Εργαλείων DeWALT (ηλεκτρικά εργαλεία και μπαταρίας, υδροπλυστικά, και υποδήματα εργασίας DeWALT) και της 3Μ (μάσκες, φόρμες κ.ά.).

Χθες και σήμερα το κατάστημα επισκέφθηκαν δεκάδες άνθρωποι και συνεχίζουν μέχρι σήμερα το βράδυ, προκειμένου να δουν από κοντά τα ποιοτικά εργαλεία , να ενημερωθούν για τις προσφορές  και να αποκτήσουν κάποια από αυτά.

Ο φιλόξενος οικοδεσπότης Δημήτρης Κανελλής και το προσωπικό της επιχείρησης ενημερώνουν τους ενδιαφερόμε σε μια γιορταστική , κερνώντας μάλιστα αναψυκτικά ΕΨΑ και τον δεύτερο καφέ.

Επίσης όσοι θέλουν να πάρουν μέρος σε για κάποια εργαλεία μπαίνουν στο site www.kanellis.gr και κάποιοι θα κερδίσουν ένα από αυτά.

Επειδή, λοιπόν,  “τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα” δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κατάστημα  “Εργαλεία Κανελλής” στην οδό Ελασσόνος 27 στα και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι!

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση