Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Η χαρά κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη τα “Εργαλεία Κανελλής”
Η χαρά κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη τα “Εργαλεία Κανελλής”

Η χαρά κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη τα “Εργαλεία Κανελλής”

Εργαλείων Stanley και σε ένα διήμερο καλοκαιρινό event

Εργαλείων Stanley (ηλεκτρικά εργαλεία και μπαταρίας, αεροσυμπιεστές κ.ά.) κοπτικά Lenox (ποτηροτρύπανα και λάμες) έγινε  χθες Δευτέρα 4 Ιουνίου στο τεχνικό κατάστημα “Εργαλεία Κανελλής” στην οδό Ελασσόνος 27 στα Παλιά, που είναι η χαρά κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη.

Το καθιερωμένο, πλέον τέτοια εποχή  διήμερο event, που κάνει η επιχείρηση, ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου, με την Εργαλείων DeWALT (ηλεκτρικά εργαλεία και μπαταρίας, υδροπλυστικά, και υποδήματα εργασίας DeWALT) και προϊόντα της 3Μ (μάσκες, φόρμες κ.ά.).

Χθες και σήμερα το κατάστημα επισκέφθηκαν δεκάδες άνθρωποι και συνεχίζουν μέχρι σήμερα το βράδυ, προκειμένου να δουν από κοντά τα ποιοτικά εργαλεία , να ενημερωθούν για τις προσφορές  και να αποκτήσουν κάποια από αυτά.

Ο φιλόξενος οικοδεσπότης Δημήτρης Κανελλής και το προσωπικό της επιχείρησης ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα, κερνώντας μάλιστα αναψυκτικά και τον δεύτερο καφέ.

Επίσης όσοι θέλουν να πάρουν μέρος σε κληρώσεις για κάποια εργαλεία μπαίνουν στο site www.kanellis.gr και κάποιοι θα κερδίσουν ένα από αυτά.

Επειδή, λοιπόν,  “τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα” δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κατάστημα  “Εργαλεία Κανελλής” στην οδό Ελασσόνος 27 στα Παλιά και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι!

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσίαση της δράσης ΜΝΑΕ στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/mUDgaqLMWm -

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Σημαντική η επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στη Μαγνησία #ΚυριάκοςΜητσοτάκης - https://t.co/PR10aXOguW -

  • Συμμετοχή εργαζομένων στην απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ #ΠΟΕΟΤΑ - https://t.co/IQud1N4MGO -

"Αλιεύοντας" την είδηση