Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Η χαρά κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη τα «Εργαλεία Κανελλής»
Η χαρά κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη τα «Εργαλεία Κανελλής»

Η χαρά κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη τα «Εργαλεία Κανελλής»

Παρουσίαση Εργαλείων Stanley και DeWALT σε ένα διήμερο καλοκαιρινό event

Παρουσίαση Εργαλείων Stanley (ηλεκτρικά εργαλεία και μπαταρίας, αεροσυμπιεστές κ.ά.) κοπτικά Lenox (ποτηροτρύπανα και λάμες) έγινε  χθες Δευτέρα 4 Ιουνίου στο τεχνικό κατάστημα «Εργαλεία Κανελλής» στην οδό Ελασσόνος 27 στα Παλιά, που είναι η χαρά κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη.

Το καθιερωμένο, πλέον τέτοια εποχή  διήμερο event, που κάνει η επιχείρηση, ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου, με την παρουσίαση Εργαλείων DeWALT (ηλεκτρικά εργαλεία και μπαταρίας, υδροπλυστικά, ρούχα και υποδήματα εργασίας DeWALT) και προϊόντα της 3Μ (μάσκες, φόρμες κ.ά.).

Χθες και σήμερα το κατάστημα επισκέφθηκαν δεκάδες άνθρωποι και συνεχίζουν μέχρι σήμερα το βράδυ, προκειμένου να δουν από κοντά τα ποιοτικά εργαλεία , να ενημερωθούν για τις προσφορές  και να αποκτήσουν κάποια από αυτά.

Ο φιλόξενος οικοδεσπότης Δημήτρης Κανελλής και το προσωπικό της επιχείρησης ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα, κερνώντας μάλιστα αναψυκτικά ΕΨΑ και τον δεύτερο καφέ.

Επίσης όσοι θέλουν να πάρουν μέρος σε κληρώσεις για κάποια εργαλεία μπαίνουν στο site www.kanellis.gr και κάποιοι θα κερδίσουν ένα από αυτά.

Επειδή, λοιπόν,  «τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα» δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κατάστημα  «Εργαλεία Κανελλής» στην οδό Ελασσόνος 27 στα Παλιά και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι!

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κ. Χαλέβας: Τροχοπέδη στην τουριστική ανάπτυξη του Πηλίου το εμπόδιο για τουριστικά καταλύματα… - https://t.co/9WiqPxZATf -

  • Καθαρισμός παραλίας και Αναύρου από τον εθελοντή Αν. Κεχαγιά - https://t.co/IebL9uLrbb -

  • Επιτυχής η Γιορτή Αχλαδιού & άλλων Τοπικών Προϊόντων στο Βελεστίνο   - https://t.co/CieIXd7jJf -

"Αλιεύοντας" την είδηση