Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Η χαρά κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη τα “Εργαλεία Κανελλής”
Η χαρά κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη τα “Εργαλεία Κανελλής”

Η χαρά κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη τα “Εργαλεία Κανελλής”

Παρουσίαση Εργαλείων Stanley και DeWALT σε ένα διήμερο καλοκαιρινό event

Παρουσίαση Εργαλείων Stanley (ηλεκτρικά και μπαταρίας, αεροσυμπιεστές κ.ά.) κοπτικά Lenox (ποτηροτρύπανα και λάμες) έγινε  χθες Δευτέρα 4 Ιουνίου στο τεχνικό κατάστημα “ Κανελλής” στην οδό Ελασσόνος 27 στα Παλιά, που είναι η χαρά κάθε τεχνίτη, μηχανουργού, μάστορα και εργάτη.

Το καθιερωμένο, πλέον τέτοια εποχή  διήμερο event, που κάνει η επιχείρηση, ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου, με την παρουσίαση Εργαλείων DeWALT (ηλεκτρικά και μπαταρίας, υδροπλυστικά, ρούχα και υποδήματα εργασίας DeWALT) και προϊόντα της 3Μ (μάσκες, φόρμες κ.ά.).

Χθες και σήμερα το κατάστημα επισκέφθηκαν δεκάδες άνθρωποι και συνεχίζουν μέχρι σήμερα το βράδυ, προκειμένου να δουν από κοντά τα ποιοτικά εργαλεία , να ενημερωθούν για τις προσφορές  και να αποκτήσουν κάποια από αυτά.

Ο φιλόξενος οικοδεσπότης Δημήτρης Κανελλής και το προσωπικό της επιχείρησης ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα, κερνώντας μάλιστα αναψυκτικά ΕΨΑ και τον δεύτερο καφέ.

Επίσης όσοι θέλουν να πάρουν μέρος σε κληρώσεις για κάποια μπαίνουν στο site www.kanellis.gr και κάποιοι θα κερδίσουν ένα από αυτά.

Επειδή, λοιπόν,  “τα κάνουν τον μάστορα” δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κατάστημα  “Εργαλεία Κανελλής” στην οδό Ελασσόνος 27 στα Παλιά και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι!

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση