Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Η ανάπτυξη του λιμανιού Βόλου
Η ανάπτυξη του λιμανιού Βόλου

Η ανάπτυξη του λιμανιού Βόλου

Tην Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 επισκέφθηκε τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένα Βόλου η γενική γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και συναντήθηκαν με την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΒ ΑΕ Βίκυ Μήτρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν:

  •  η αγορά του αυτοκινούμενου γερανού στο λιμάνι με επιδότηση από το με τη συμβολή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

  • οι προοπτικές που ανοίγονται μετά τη δρομολόγηση του Υδατοδρομίου.

  • η  ανάπτυξη – επέκταση του Αγκυροβολίου και το ρόλο που αυτό παίζει στον συνδυασμένο ιστιοπλοϊκό τουρισμό με τις Β. Σποράδες.

Η πρόεδρος εξέφρασε την επιθυμία της νέας διοίκησης για τον εκσυγχρονισμό του χώρου μόνιμης αγκυροβολίας σκαφών αναψυχής για τον οποίο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Τόσο ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός όσο και η γεν. γραμματέας Χριστιάννα Καλογήρου εξέφρασαν στην πρόεδρο τη συμπαράστασή τους στις αναπτυξιακές προσπάθειες του φορέα διαχείρισης του λιμένα και τη διάθεση αρωγής τους, άλλωστε η επίσκεψή τους συνέπεσε με την πρόσκληση από την Θεσσαλίας για την υποβολή προτάσεων σχετικά με την Αναβάθμιση Λιμενικών Εγκαταστάσεων του ΟΛΒ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση