Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Η 1η έκθεση Yachting το Μάιο στο Βόλο
Η 1η έκθεση Yachting το Μάιο στο Βόλο

Η 1η έκθεση Yachting το Μάιο στο Βόλο

Η 1η έκθεση Yachting στο Βόλο είνι γεγονός.Η έκθεση “ Yachting Volos : Θλάσσιος Τουρισμός και αστρονομία” και θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 17 Μάιου 2020 στο λιμάνι του Βόλου. Διοργανώνετε από την εταιρία Mact Media Group.

Στην έκθεση θα πάρουν μέρος πάνω από 60 εκθέτες που ασχολούνται με το Yachting , το Θαλάσσιο Τουρισμό και την Γαστρονομία και 100 κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και από όλη την Ελλάδα, ενώ εκτιμάται ότι το γεγονός θα προσελκύσει περίπου 10.000 επισκέπτες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επιβιβαστούν σε , κάθε λογής, και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες είτε της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους, είτε ναύλωσης ενός επαγγελματικού σκάφους, με ή χωρίς πλήρωμα, να γνωρίσουν νέα , να γευθούν τοπικά και γεύσεις και να συμμετέχουν στις στα πλαίσια της εκθεσης που έχουν σκοπό την ανάδειξη της περιοχής.

Στόχος η ανάδειξη του Yachting , οι επαγγελματίες και ο ιδιαίτερος τρόπος τουρισμού που
μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει με το Yachting σε όλη τη πανέμορφη Ελλάδα.

Τις ημέρες της έκθεσης θα παρουσιαστούν Εταιρίες Θαλάσσιου Τουρισμού και Yachting , εταιρίες με προϊόντα που συνεργάζονται με το Yachting , εταιρίες με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.
Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι για Β2Β συναντήσεις με και Bloggers που θα συναντηθούν με τους επαγγελματίες του Yachting.

Θα πραγματοποιηθούν μεγάλα events για τα οποία θα ενημερωθείτε με αναλυτικό πρόγραμμα σύντομα.

Στην διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν Συνεδριακές Εκδηλώσεις, για τους επαγγελματίες και το κοινό.

Είναι σημαντικό που η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Βόλου καθώς θα συμβάλει στην ενίσχυση της προβολής της περιοχής αλλά και στην τόνωση της επιχειρηματικότητας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση