Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Γραφεία και καταστήματα κληροδοτήματος μισθώνει ο Δήμος Βόλου
Γραφεία και καταστήματα κληροδοτήματος μισθώνει ο Δήμος Βόλου

Γραφεία και καταστήματα κληροδοτήματος μισθώνει ο Δήμος Βόλου

Διαγωνισμό για την εκμίσθωση 11 ακινήτων του κληροδοτήματος «Χατζηιωάννου ή Χατζάκου», στην οδό 35 θα προκηρύξει ο Δήμος , μετά από κατά πλειοψηφία απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, στη σημερινή .

Για την εκμίσθωση των ακινήτων (δύο καταστημάτων και 11γραφείων) θα γίνει πλειοδοτικός διαγωνισμός με έγγραφες προσφορές για μίσθωση ενός έτους, που θα αναπροσαρμόζεται κατά το ποσοστό μεταβολής του δείκτη τιμών καταναλωτή.

Υπέρ της μίσθωσης των καταστημάτων ψήφισαν οι της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενώ καταψήφισαν τη μίσθωση γραφείων, με τον Απ. Νάνο να προτείνει να γίνει επέμβαση ώστε τα γραφεία να μετατραπούν σε διαμερίσματα για να φιλοξενηθούν άστεγοι.

Το ελάχιστο όριο προσφοράς για τη μίσθωση των ακινήτων είναι 400 και 300 ε για τα δύο καταστήματα του ισογείου και ποσά από 180 ως 270 € για τα εννέα γραφεία που βρίσκονται στην πολυκατοικία.

Μίσθωση χώρου στάθμευσης

Εξάλλου, με ομόφωνη απόφασή της η κατάρτισε τους όρους για μίσθωση οικοπέδου στην περιοχή του Αγ. Νικολάου, με βάση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή μεταξύ των οδών Γκλαβάνη, Μαυροκορδάτου, Δημητριάδος και 28ης Οκτωβρίου και είναι εμβαδού 600 ως 800 τ.μ. και θα είναι έτοιμο για χρήση από το Δήμο.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν περιθώριο 20 ημερών, από τη δημοσίευση της ς δημοπρασίας να υποβάλουν έγγραφη προσφορά ενδιαφέροντος με τα στοιχεία ταυτότητας του ιδιοκτήτη – εκμισθωτή, επίσημο τίτλο ιδιοκτησίας, υπολογισμό αντικειμενικής αξίας του ακινήτου από δημόσιο φορέα, τοπογραφικό διάγραμμα , δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης και υπεύθυνη δήλωση ότι έλαβε γνώση των όρων ς που αποδέχεται πλήρως.

Το Χριστουγεννιάτικο

Τέλος η ενέκρινε ομόφωνα την εκμίσθωση μέρους της πλατείας Ρ. ου για τη λειτουργία Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου.

Η εκμίσθωση του συγκεκριμένου χώρου 5.040 τ.μ. θα γίνει στην Μαρία Παναγιωτοπούλου , από τις 2 Δεκεμβρίου 2016 έως και 7 Ιανουαρίου 2017 έναντι του ποσού των 20.000 €, πλέον χαρτοσήμου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση