Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Γνωμοδότηση για ακτοπλοϊκά δρομολόγια σε Βόλο-Β. Σποράδες
Γνωμοδότηση για ακτοπλοϊκά δρομολόγια σε Βόλο-Β. Σποράδες

Γνωμοδότηση για ακτοπλοϊκά δρομολόγια σε Βόλο-Β. Σποράδες

Η γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που συνεδρίση στις 29 Μρτίου δημοσιεύτηκε σήμερα στην του Υπουργείου. Σύμφωνα με την ομόφωνη γνωμοδότηση, τροποποιήθηκε η δήλωση δρομολόγησης του επιβατηγού ταχύπλοου “Flying Cat 4” στη γραμμή – Βόλος – από 1η Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου, παράταση ακινησίας του «Εξπρές Σκιάθος» από 14 Φεβρουαρίου έως 31 Μαΐου, τροποποίηση δρομολογίων του επιβατηγού – οχηματαγωγού “Αχιλλέας” και εκτέλεσή τους στη γραμμή Σκύρου – Κύμης – Σκοπέλου – Αλοννήσου αντί της γραμμής Σκύρος – Κύμη από 12 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου.

Επίσης το ΣΑΣ γνωμοδότησε θετικά για ανεκτέλεστα δρομολόγια του Ετατώ στη γραμμή Βόλου – Β. Σποράδων – Αγ. Κωνσνταντίνου από 19 Απριλίου έως 21 Μαΐου, για ανάκληση ς δήλωσης δρομολόγησης του επιβατηγού – οχηματαγωγού Aqua Jewel από την γραμμή Βόλος – από 14 Φεβρουαρίου, για ετήσια δρομολόγια του Aqua Jewel στη γραμμή Βόλου – Σκιάθος – – Αλόννησος από 7 Απριλίου και ειδικότερα: ομόφωνα θετικά στην ετήσια από 28 Απριλίου, δρομολόγηση σύμφωνα με νεότερο αίτημα ενδιαφερόμενης εταιρείας, για την περίοδο έως και την 31 Οκτωβρίου στην εκτέλεση των αιτούμενων δρομολογίων υπό την προϋπόθεσης τήρησης αρχών του συμβουλίου από το Λιμάνι του Βόλου, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των λιμενικών αρχών και δήλωση διακοπής των δρομολογίων μετά την 1η Νοεμβρίου, ενώ για την λοιπή περίοδο από 1η Νοεμβρίου θα γίνει επανεξέταση δρομολογίων του υ λαμβάνοντας υπόψη αιτούμενα δρομολόγια εμπρόθεσμων δηλώσεων δρομολόγησης επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων στη γραμμή.

Το Συμβούλιο, γνωμοδότησε θετικά για την τροποποίηση των δρομολογίων του «Μυρτιδιώτισσα» στη γραμμή Βόλο – Σποράδες από 6 Μαρτίου έως 6 Απριλίου, τροποποίηση των δρομολογίων του Flying Cat 5 κι εκτέλεσή τους στη γραμμή Πειραιά Αργοσαρωνικού αντί της γραμμής Βόλου – Σποράδων Αγ. Κωνσταντίνου από 21 Φεβρουαρίου έως 31 Οκτωβρίου, τροποποίηση δρομολογίων του Flying Cat 6 κι εκτέλεσή τους στη γραμμή Βόλου – Σποράδων Αγ. Κωνσταντίνου αντί της γραμμής Πειραιά – Αργοσαρωνικού από 30 Μαρτίου έως 10 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, γνωμοδότησε θετικά στην ακύρωση περιόδου διακοπής του “Πρωτεύς” από 14 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου σύμφωνα με τις διατάξεις παρ.5 άρθρου 6 Ν.2932/01 και την εκτέλεση κατά την ίδια περίοδο ακινησίας για εργασίες ετήσιας επιθεώρησης και τροποποίηση δρομολογίων του Πρωτεύς στη γραμμή Βόλου – Σποράδες – Μαντούδι από 7 Απριλίου έως 15 Ιουνίου και από 11 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση