Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Γλυκίσματα και δώρα σε ιδρύματα από την ΠΕΜΣ
Γλυκίσματα και δώρα σε ιδρύματα από την ΠΕΜΣ

Γλυκίσματα και δώρα σε ιδρύματα από την ΠΕΜΣ

Ιδρύματα της πόλης επισκέφθηκαν την Τετάρτη 29-12-, ο Κων. και η Π.Ε. και Σποράδων  Δωροθέα Κολυνδρίνη, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορωναϊού.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το ηροκομείο Βόλου, το Ορφανοτροφείο Βόλου, το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες και την Κιβωτό του Κόσμου, προσφέροντας γλυκίσματα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και δώρα στα παιδιά, ανταλλάσσοντας ευχές για καλή χρονιά.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης ανέφερε: «Τις ημέρες αγάπης και ς των Χριστουγέννων δεν πρέπει να λησμονούμε τα Ιδρύματα, τους συμπολίτες που φιλοξενούνται σε αυτά και το προσωπικό τους. Το έργο που επιτελούν είναι συγκινητικό και αξιοθαύμαστο και ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο. Είμαστε δίπλα τους, τους στηρίζουμε και ενισχύουμε το έργο τους».

Από την πλευρά της η Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε: «η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η , καθημερινά δίνει λύσεις και βρίσκεται δίπλα στις δομές της πόλης μας. Είναι ημέρες γιορτινές, ημέρες αγάπης και είναι ευκαιρία να δείξουμε όλοι μας ως άνθρωποι την ευαισθησία μας και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Εύχομαι σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά, με προσωπική και οικογενειακή και ευτυχία».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση