Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Γιορτινό τραπέζι αγάπης με συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων και εθελοντών
Γιορτινό τραπέζι αγάπης με συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων και εθελοντών

Γιορτινό τραπέζι αγάπης με συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων και εθελοντών

Σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στον πεζόδρομο του

Την πρωτοβουλία των Δήμου Βόλου και Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Μπαρ, Αναψυκτηρίων και Εστίασης ς για τη διοργάνωση γιορτινού τραπεζιού με δωρεάν φαγητό και ποτό την προπαραμονή των Χριστουγέννων, τίμησε ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης και ένα πλήθος εθελοντών, που θα συμβάλλουν για να υλοποιηθεί μία εκδήλωση, η οποία εκφράζει το αίσθημα αλληλεγγύης των κατοίκων του Βόλου.

Μία βραδιά με μουσική και εδέσματα θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο του , μία ευκαιρία για γιορτινή για το κάθε δημότη της πόλης, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, καθώς τα πάντα θα προσφέρονται δωρεάν.

Το μουσικό έχει αναλάβει η Λαϊκή Ορχήστρα «Διπλοπενιές» και παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ».

Η περυσινή επιτυχία του «Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού δύο χιλιάδων και μίας θέσεων» επαναλαμβάνεται φέτος με 3.000 και μία πλέον θέσεις, καθώς η περυσινή και προπέρσινη συμμετοχή έθεσαν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.

Στη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι διοργανωτές, οι δημότες της πόλης καλούνται να συμμετάσχουν οικογενειακά, με φίλους και συγγενείς, με κάθε άνθρωπο της πόλης που αισθάνεται την ανάγκη να γιορτάσει με τους συμ του τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Η προσπάθεια απέδωσε και θα συνεχίσει να αποδίδει με την υποστήριξη των επιχειρήσεων, οι οποίες με προθυμία προσέφεραν τα προϊόντα και τις τους καθώς και στους εθελοντές των οποίων η συμμετοχή είναι καθοριστική για τη διεξαγωγή των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων που υλοποιούνται από το Δήμο Βόλου.

Οι – χορηγοί της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν σύντομα, καθώς καθημερινά προστίθενται τοπικοί επιχειρηματίες που προσφέρουν με δική τους πρωτοβουλία τα προϊόντα τους. Ακόμη και από το χώρο της διακόσμησης, προσφέρθηκαν να συμβάλλουν με προϊόντα όπως άνθη, μπαλόνια, διακοσμητικά κλπ, ώστε να απλωθεί ένας μπουφές 60 και πλέον μέτρων, με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και γιορτινή διάθεση.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση