Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Γιορτή αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων
Γιορτή αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Γιορτή αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Διοργανώνεται από τον Δήμο Βόλου με δωρεάν και για τα μέλη όλων των

Με μουσικό πρόγραμμα, , και χορό και χωρίς την ελάχιστη οικονομική συμμετοχή, θα γιορτάσουν τα μέλη των του Δήμου Βόλου την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων με εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στις 6.00 το απόγευμα στο χώρο του κέντρου «Θεόφιλος» στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου όπου στεγάζονται το Α’ και Β’ Δήμου Βόλου.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν τα μέλη όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Βόλου που θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν απολαμβάνοντας φαγητό και κρασί με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Πρόκειται για μία εκδήλωση που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και δεν επιβαρύνει με κανένα τρόπο τον δημοτικό προϋπολογισμό και τα δημοτικά ταμεία.

Η Δημοτική Αρχή Βόλου και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων τους, εγκαινιάζοντας νέους χώρους με καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες, έχουν αποδείξει την έμπρακτη υποστήριξη των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Βόλου στοχεύοντας στην ενθάρρυνση των πολιτών τρίτης ηλικίας για συμμετοχή σε δράσεις και εκδηλώσεις και κυρίως στην έμπρακτη μέριμνα της υγείας τους με ιατρικές και ανάλογες ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Όσον αφορά την ψυχαγωγία και των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Βόλου διοργανώνονται εκδρομές (ημερήσιες και πολυήμερες) εντός και εκτός Ελλάδος που σημειώνουν μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία.

Σημειώνεται ότι η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, γνωστή ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» τιμάται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου από το 1990 με απόφαση Γενικής Συνέλευσης του με στόχο την αναγνώριση της συμβολής των ηλικιωμένων στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη με την μετάδοση εμπειριών και γνώσεων και τη βοήθεια που παρέχουν στις επόμενες γενιές βοηθώντας στην ανατροφή των παιδιών τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΑΝΑΣΑ ΙΙ στο τέλος του 2021 με αποκλειστικό κριτήριο τη μείωση του τζίρου #ΑΝΑΣΑΙΙ - https://t.co/FFenszG2SZ -

  • Σύλληψη ιδιοκτήτη #μπαρ για ανεμβολίαστους πελάτες #μπαρ - https://t.co/7KZL6PAnGE -

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

"Αλιεύοντας" την είδηση