Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Γιορτή αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων
Γιορτή αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Γιορτή αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Διοργανώνεται από τον Δήμο με δωρεάν φαγητό και κρασί για τα μέλη όλων των

Με μουσικό πρόγραμμα, φαγητό, κρασί και χορό και χωρίς την ελάχιστη οικονομική συμμετοχή, θα γιορτάσουν τα μέλη των του Δήμου την με εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016 στις 6.00 το απόγευμα στο χώρο του κέντρου «Θεόφιλος» στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου όπου στεγάζονται το Α' και Β' ΚΑΠΗ Δήμου Βόλου.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν τα μέλη όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Βόλου που θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν απολαμβάνοντας φαγητό και κρασί με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Πρόκειται για μία εκδήλωση που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και δεν επιβαρύνει με κανένα τρόπο τον δημοτικό προϋπολογισμό και τα δημοτικά ταμεία.

Η Δημοτική Αρχή Βόλου και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων τους, εγκαινιάζοντας νέους χώρους με καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες, έχουν αποδείξει την έμπρακτη υποστήριξη των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Βόλου στοχεύοντας στην ενθάρρυνση των πολιτών τρίτης ηλικίας για συμμετοχή σε δράσεις και εκ και κυρίως στην έμπρακτη μέριμνα της υγείας τους με ιατρικές εξετάσεις και ανάλογες ενημερωτικές εκ.

Όσον αφορά την ψυχαγωγία και διασκέδαση των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Βόλου διοργανώνονται εκδρομές (ημερήσιες και πολυήμερες) εντός και εκτός Ελλάδος που σημειώνουν μεγάλη ανταπόκριση και .

Σημειώνεται ότι η , γνωστή ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» τιμάται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου από το 1990 με απόφαση Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ με στόχο την αναγνώριση της συμβολής των ηλικιωμένων στην κοινωνική και οικονομική με την μετάδοση εμπειριών και γνώσεων και τη βοήθεια που παρέχουν στις επόμενες γενιές βοηθώντας στην ανατροφή των παιδιών τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση