Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα οι κοινωνικές δομές του δήμου Βόλου
Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα οι κοινωνικές δομές του δήμου Βόλου

Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα οι κοινωνικές δομές του δήμου Βόλου

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Βόλου και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Βόλου γιορτάζουν τα Χριστούγεννα μαζί με τους ωφελούμενους των δομών τους τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Μεταξουργείο Νέας Ιωνίας Βόλου (Καραμπατζάκη – Αναπαύσεως).

Η είναι αφιερωμένη στα παιδιά των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου, στα οποία θα προσφερθούν Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν με τη συμμετοχή τους το 30ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου και η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Ν. Ιωνίας Μαγνησίας «ΙΩΝΕΣ» με τραγούδια και θεατρικά δρώμενα.

Χριστουγεννιάτικη μουσική παράσταση με τίτλο «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Βόλου σε συνεργασία με το Ωδείο “Μελωτρόπιο” και την Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου “Sempre Viva” η Χριστουγεννιάτικη μουσική παράσταση με τίτλο «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ», την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στις 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Βόλου μέσω της προσφοράς τροφίμων και φαρμάκων.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν οι μαθητές του Ωδείου “Μελωτρόπιο” και της Ορχήστρας Κιθαριστών Βόλου “Sempre Viva” που πρόσφεραν μαζί με τους καθηγητές τους την αγάπη τους μέσα από υπέροχες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου Σοφία Χάλαρη, ο Ευθύμιος Τσούνης, ο Απόστολος Ζαρκάδας Βεργής, ο Απόστολος Νάσιος, ο πρόεδρος του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» Πέτρος Μπέλλος και πλήθος πολιτών , οι οποίοι κατά την προσέλευσή τους πρόσφεραν σακούλες με και φάρμακα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Βόλου παρείχαν στο κόσμο που πρόσφερε και φάρμακα, σχετική ενημέρωση αναφορικά με τη λειτουργία των αντίστοιχων δομών και διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Αναγνώστου-Στάθη Παρασκευή, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και τη διαρκή υποστήριξή τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας με τις προφορές τους σε και φάρμακα.

Επίσης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα παιδιά και τους καθηγητές του Ωδείου “Μελωτρόπιο” και της Ορχήστρας Κιθαριστών Βόλου “Sempre Viva” για την πολύτιμη συμβολή και υποστήριξή τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για τη συνδιοργάνωση αυτή της εκδήλωσης, την οποία χαρακτήρισε ως γιορτή χαράς και πράξη αγάπης: την Ευθυμίου Βίκυ, την Γούσια Ευαγγελία, την Μαργιανού Βίκυ, την Αμυγδαλίτση – Διβάνη Κασσιανή, την Μανωλιού Μαριέτα, τον Ευστρατιάδη Γιάννη, τον Λουλούδη Ανέστη, τον Ακρίβο Γιάννη, την Αποστολάκη Ιωάννα, την Κασαρτζή Κερασία, την Βιδινιώτη Ειρήνη, την Αριστείδου Δέσποινα, την Κατερίνα Μιχαηλίδου, την Τηλιοπούλου Αλέκα τον Οικονομίδη Αλέξανδρο και την Μπράχου Μαρία.

Όλα τα και φάρμακα που συγκεντρώθηκαν στους ειδικούς κάδους συλλογής τροφίμων και φαρμάκων από την κοινωνική προσφορά των παρευρισκομένων, μεταφέρθηκαν με τη βοήθεια και υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας στα κτίρια που στεγάζονται οι δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Βόλου.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Βόλου ευχαριστούν τον εκπρόσωπο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας Βασίλη Ηλιόπουλο και τους συνεργάτες του για την άμεση ανταπόκριση και τη διαρκή υποστήριξή τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση