Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Για διάλυση το φορτηγό πλοίο “MILTON” στην Αλβανία
Για διάλυση το φορτηγό πλοίο “MILTON” στην Αλβανία

Για διάλυση το φορτηγό πλοίο “MILTON” στην Αλβανία

Στην Αλβανία επέστρεψε χθες το απόγευμα το φορτηγό πλοίο “MILTON”, σημαίας Αλβανίας, στο οποίο είχε επιβληθεί το μέτρο κράτησης – απόπλου από το Λιμεναρχείο Βόλου από τις 19 Φεβρουαρίου που είχε καταπλεύσει στην Αμαλιάπολη, λόγω σοβαρών ελλείψεων.
Μετά από συνεννόηση του Λιμεναρχείου Βόλου με το Υπουργείο Ναυτιλίας, επετράπη μόνο ένα δρομολόγιο στο πλοίο κενό φορτίου για να επιστρέψει στην Αλβανία προκειμένου να διαλυθεί σε παλιοσίδερα.
Το πλοίο είχε καταπλεύσει στις 19 Φεβρουαρίου στο λιμάνι Τσιγγέλι της Αμαλιάπολης, από την Αλβανία, προκειμένου να ξεφορτώσει σκραπ και να φορτώσει προϊόντα σιδήρου και να επιστρέψει στην Αλβανία.
Ωστόσο σε έλεγχο που έγινε στο πλοίο από ειδικά εκπαιδευμένο υπάλληλο του Λιμεναρχείου με ευρωπαϊκή πιστοποίηση στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής συνθήκης PARIS MOU, εντοπίστηκαν σοβαρές ελλείψεις που αφορούν στην αξιοπλοΐα του πλοίου κι από το Λιμεναρχείο είχε επιβληθεί το μέτρο κράτησης – απαγόρευσης απόπλου από το λιμάνι και διοικητικές κυρώσεις – χρηματικό πρόστιμο.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή ηλικιωμένου από την Αλόννησο στο Βόλο - https://t.co/C8ez3UvDbp -

  • Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου στον Αλμυρό - https://t.co/Lj3WLGXDdB -

  • Οι σκιές του 21ου αιώνα - https://t.co/s9aYIGQYuR -

"Αλιεύοντας" την είδηση