Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Γεύμα Αγάπης από το Δήμο Βόλου στην Πλατεία Αγίου Νικολάου
Γεύμα Αγάπης από το Δήμο Βόλου στην Πλατεία Αγίου Νικολάου

Γεύμα Αγάπης από το Δήμο Βόλου στην Πλατεία Αγίου Νικολάου

 

O Δήμος Βόλου διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης για τους δημότες του Βόλου, στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, σήμερα Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, στις 7.00 το απόγευμα.

Στο τραπέζι προσφέρονται εδέσματα άριστης ποιότητας, ποτά και αναψυκτικά για 3.000 άτομα και παράλληλα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με παραδοσιακές μελωδίες από ζωντανή τοπική ορχήστρα.

Επίσης, εμφάνιση στην περιοχή θα πραγματοποιηθεί και από το «Μουσικό Φορτηγό», το πρωτότυπο κινούμενο όχημα που μεταφέρει μπάντες στις περιοχές του κέντρου της πόλης,  ψυχαγογώντας  το κοινό και δίνοντας «φωνή» σε τοπικά εναλλακτικά μουσικά σχήματα.

Από το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου κάθε έτους, οι υπηρεσίες του Δήμου Βόλου προετοιμάζουν το χώρο, ενώ επαγγελματίες της εστίασης αναλαμβάνουν την και τη μεταφορά των εδεσμάτων ώστε αυτά να προσφερθούν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης.

Από τη στιγμή της παράδοσης των φαγητών, την εξυπηρέτηση και το σέρβις αναλαμβάνουν ο δήμαρχος Βόλου και τα μέλη της δημοτικής ομάδας, με την υποστήριξη των εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και της «Κουζίνα Αλληλεγγύης».

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχει και η Ένωση Μαγείρων Μαγνησίας, της οποίας μέλη θα ετοιμάζουν και θα προσφέρουν ένα πρωτότυπο πιάτο στο κοινό.

Την εκδήλωση υποστηρίζει με παροχή ειδών και υπηρεσιών, πλήθος τοπικών επιχειρηματιών από το χώρο των τροφίμων και των ποτών.

Αύριο Δευτέρα 24/12/2018 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου, στις 12.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Γιορτή των Παιδιών, ένα ψυχαγωγικό που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών και περιλαμβάνει πρόγραμμα με ξυλοπόδαρους, μάγο και λοιπούς εμψυχωτές – διασκεδαστές, και χορό.

Συμμετέχουν οι Σχολές Χορού της Τέτας Γογούση και της Νίκυ Κρίσλοου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση