Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Γεύμα Αγάπης από το Δήμο Βόλου στην Πλατεία Αγίου Νικολάου
Γεύμα Αγάπης από το Δήμο Βόλου στην Πλατεία Αγίου Νικολάου

Γεύμα Αγάπης από το Δήμο Βόλου στην Πλατεία Αγίου Νικολάου

Για 6η φορά ο Δήμος διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο για τους δημότες του Βόλου, στον πεζόδρομο του Αγίου ικολάου, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, στις 7.00 το βράδυ.

Στο τραπέζι προσφέρονται εδέσματα άριστης ποιότητας, ποτά και αναψυκτικά για 3.000 άτομα και παράλληλα ψυχαγωγικό με παραδοσιακές μελωδίες από ζωντανή τοπική ορχήστρα.

Στη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι διοργανωτές, οι δημότες της πόλης καλούνται να συμμετάσχουν οικογενειακά, με φίλους και συγγενείς, με κάθε άνθρωπο της πόλης που αισθάνεται την ανάγκη να γιορτάσει με τους συμπολίτες του τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Η προσπάθεια απέδωσε και θα συνεχίσει να αποδίδει με την υποστήριξη των επιχειρήσεων οι οποίες με προθυμία προσέφεραν τα προϊόντα και τις τους καθώς και στους εθελοντές των οποίων η συμμετοχή είναι καθοριστική για τη διεξαγωγή των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων που υλοποιούνται από το .

Από το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου κάθε έτους, οι του Δήμου Βόλου προετοιμάζουν το χώρο, ενώ της εστίασης αναλαμβάνουν την προετοιμασία και τη μεταφορά των εδεσμάτων ώστε αυτά να προσφερθούν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης.

Από τη στιγμή της παράδοσης των φαγητών, την εξυπηρέτηση και το σέρβις αναλαμβάνουν ο Δήμαρχος Βόλου και τα μέλη της δημοτικής ομάδας, με την υποστήριξη των εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και της «».

Την εκδήλωση υποστηρίζει με παροχή ειδών και υπηρεσιών, πλήθος τοπικών επιχειρηματιών από το χώρο των τροφίμων και των ποτών.

Την ψυχαγωγία του κοινού της εκδήλωσης έχει αναλάβει η ορχήστρα «Διπλοπενιές» με παραδοσιακών μελωδιών.

"Αλιεύοντας" την είδηση