Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Γενική Συνέλευση Πολιτιστικού -Αναπτυξιακού Συλλόγου Παλιουρίου «Ο Άγιος Νικόλαος»
Γενική Συνέλευση Πολιτιστικού -Αναπτυξιακού Συλλόγου Παλιουρίου «Ο Άγιος Νικόλαος»

Γενική Συνέλευση Πολιτιστικού -Αναπτυξιακού Συλλόγου Παλιουρίου «Ο Άγιος Νικόλαος»

Ένς νέος σύλλογος ιδρύθηκε στο του Δήμου Βόλου.Το είναι ένας εγκαταλειμμένος οικισμός σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων από το .

Η ανάγκη για καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων με κατ και άλλων, οι οποίοι απέκτησαν περιουσία στην ευρύτερη περιοχή του χωριού, η ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς, η ενθάρρυνση τυχόν επενδυτών για τυποποίηση και πιστοποίηση προϊόντων που παράγονται (ελαιόλαδο, αχ ,κρέας ,γάλα),αλλά και η καταγραφή και αντιμετώπιση προβλημάτων όπως συντήρηση αγροτικών δρόμων, οι κ.ά., στάθηκαν αφορμή για την ίδρυση του συλλόγου.

Μετά την έκτακτη ιδρυτική ενική Συνέλευση που έγινε εκλέχθηκε ένα προσωρινό Δ.Σ. και έγιναν όλες οι ενέργειες για την ίδρυση του συλλόγου.

Κατόπιν αυτού το προσωρινό Δ.Σ. καλεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 19.00 στο χώρο του πρώην δημαρχείου Αισωνίας στο όλα τα ιδρυτικά μέλη καθώς και όλους όσοι θέλουν να εγγραφούν στην πρώτη τακτική ενική Συνέλευση όπου θα γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πληροφορίες τηλ. 6976695743, 6988760757.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση