Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Γ. Μουλάς: Μόνο σαν μασκαράδες θα κυκλοφορούν οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι
Γ. Μουλάς: Μόνο σαν μασκαράδες θα κυκλοφορούν οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι

Γ. Μουλάς: Μόνο σαν μασκαράδες θα κυκλοφορούν οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι

του εωργίου Μουλά

Μυαλό δεν λένε να βάλουν οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι, που εξέδωσαν ανακοίνωση σε βάρος μου, που τους εκθέτει ακόμα περισσότερο.

Επανέρχονται σε ένα θέμα γνωστό εδώ και δύο εβδομάδες μετά τα καραγκιοζιλίκια, που έλα χώρα στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και για τα οποία έχουν βαρύτατες ευθύνες.                                                    Και όλα αυτά, επειδή απορρίφθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  για την από τον του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Χώρου στον οικισμό του Αγίου Στεφάνου, έναντι μικρού τιμήματος, ιδιοκτησίας του Οικοδομικού Συνεταιρισμού όπου εγώ είμαι πρόεδρος.

Σύμφωνα με απόφαση της ενικής Συνέλευσης του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δημοσίων Υπαλλήλων ο εν λόγω χώρος μπορεί να πωληθεί. Προτιμάται ο , αν ενδιαφέρεται, σε τιμή σαφώς μικρότερη της αξίας του αλλά με την απαραίτητη προϋπόθεση της αξιοποίησής του προς όφελος των κατοίκων. Διαφορετικά, θα καταλήξει στα χέρια κάποιου ιδιώτη ή στο Ελληνικό Δημόσιο. Οι άνθρωποι επαναλαμβάνουν για άλλη μια φορά τον εμπαθή και κακό εαυτό τους, σαμποτάροντας και κωλυσιεργώντας για οτιδήποτε καλό μπορεί να γίνει σε αυτή την πόλη. Εκτός, και αν επιθυμούν το να περάσει σε ιδιωτικά χέρια αντί πινακίου φακής ή στο Δημόσιο και να παραμείνει ανεκμετάλλευτο για δεκαετίες.

Φυσικά, δεν τους ενδιαφέρει το συμφέρον της πόλης και δεν χάνουν την ευκαιρία να τορπιλίζουν οποιοδήποτε έργο της Δημοτικής Αρχής. Δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει, ότι για την πόλη του Βόλου αποτελούν ένα σκοτεινό και βέβηλο παρελθόν. Καθημερινά, κρίνονται για τις ντροπιαστικές και αηδιαστικές ενέργειές τους. Οι πολίτες επιθυμούν νοικοκύρεμα και έργα από τον . Θα τα έχουν και τα δύο!

Οι εποχές, κατά τις οποίες αυτοί και πάτρωνες τους αλωνίζανε και κάνανε ότι τους γούσταρε σ' αυτή τη πόλη, τελειώσανε. Από όσα υποσχέθηκε η Δημοτική Αρχή θα κάνει τα τριπλάσια! Οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι «ας κάτσουν να βουρλίζονται όσο θέλουν».

Έργα στον Άγιο Στέφανο και σε όλο τον Βόλο θα γίνουν «που να κτυπηθούν από κάτω» όπως λέει ο λαός, που τους έστειλε στο καναβάτσο. Αντί να συνετιστούν, νομίζουν, ότι με την φθοροποιό δράση τους εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου θα κάνουν κάτι. Το μόνο, που κάνουν, είναι να αυτογελοιοποιούνται με τις ενέργειές τους.

Το εάν επανέλθει ο στο θέμα, θα το κάνει, τηρώντας πάντα την νομιμότητα και πλέον τεκμηριωμένα.  Αλλοίμονο αν λάμε υπ' όψη του αυτά τα μασκαριλίκια των 11, που μόνο θλίψη προξενούν και αηδία με την σκανδαλολογία τους και τους θεατρινισμούς τους.

Παρ' όλα αυτά, εμείς θα τους καλωσορίσομε στα εγκαίνια των έργων στον Άγιο Στέφανο και θα χαρούμε μαζί για την πρόοδο και την βελτίωση, που θα δούνε όλοι σε όλη την πόλη.  Εκτός και αν συνεχίσουν την ίδια προσφιλή τακτική τους, οπότε μονίμως σαν μασκαράδες θα μπορούν να κυκλοφορούν στο Βόλο καθ' όλη την διάρκεια του έτους για να αποφεύγουν το φτύσιμο των συμπολιτών μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση