Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Γ. Μουλάς: Μόνο σαν μασκαράδες θα κυκλοφορούν οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι
Γ. Μουλάς: Μόνο σαν μασκαράδες θα κυκλοφορούν οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι

Γ. Μουλάς: Μόνο σαν μασκαράδες θα κυκλοφορούν οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι

του Γεωργίου Μουλά

Μυαλό δεν λένε να βάλουν οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι, που εξέδωσαν σε βάρος μου, που τους εκθέτει ακόμα περισσότερο.

Επανέρχονται σε ένα θέμα γνωστό εδώ και δύο εβδομάδες μετά τα καραγκιοζιλίκια, που έλαβαν χώρα στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και για τα οποία έχουν βαρύτατες ευθύνες.                                                    Και όλα αυτά, επειδή απορρίφθηκε η του Δημοτικού Συμβουλίου  για την αγορά από τον Δήμο του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Χώρου στον οικισμό του , έναντι μικρού τιμήματος, ιδιοκτησίας του Οικοδομικού Συνεταιρισμού όπου εγώ είμαι πρόεδρος.

Σύμφωνα με της Γενικής Συνέλευσης του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δημοσίων Υπαλλήλων ο εν λόγω χώρος μπορεί να πωληθεί. Προτιμάται ο , αν ενδιαφέρεται, σε τιμή σαφώς μικρότερη της αξίας του αλλά με την απαραίτητη προϋπόθεση της αξιοποίησής του προς όφελος των κατοίκων. Διαφορετικά, θα καταλήξει στα χέρια κάποιου ιδιώτη ή στο Ελληνικό Δημόσιο. Οι άνθρωποι επαναλαμβάνουν για άλλη μια φορά τον εμπαθή και κακό εαυτό τους, σαμποτάροντας και κωλυσιεργώντας για οτιδήποτε καλό μπορεί να γίνει σε αυτή την πόλη. Εκτός, και αν επιθυμούν το οικόπεδο να περάσει σε ιδιωτικά χέρια αντί πινακίου φακής ή στο Δημόσιο και να παραμείνει ανεκμετάλλευτο για δεκαετίες.

Φυσικά, δεν τους ενδιαφέρει το συμφέρον της πόλης και δεν χάνουν την ευκαιρία να τορπιλίζουν οποιοδήποτε της Δημοτικής Αρχής. Δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει, ότι για την πόλη του Βόλου αποτελούν ένα σκοτεινό και βέβηλο παρελθόν. Καθημερινά, κρίνονται για τις ντροπιαστικές και αηδιαστικές ενέργειές τους. Οι επιθυμούν νοικοκύρεμα και έργα από τον Δήμο Βόλου. Θα τα έχουν και τα δύο!

Οι εποχές, κατά τις οποίες αυτοί και πάτρωνες τους αλωνίζανε και κάνανε ότι τους γούσταρε σ’ αυτή τη πόλη, τελειώσανε. Από όσα υποσχέθηκε η Δημοτική Αρχή θα κάνει τα τριπλάσια! Οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι «ας κάτσουν να βουρλίζονται όσο θέλουν».

Έργα στον Άγιο Στέφανο και σε όλο τον Βόλο θα γίνουν «που να κτυπηθούν από κάτω» όπως λέει ο λαός, που τους έστειλε στο καναβάτσο. Αντί να συνετιστούν, νομίζουν, ότι με την φθοροποιό δράση τους εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου θα κάνουν κάτι. Το μόνο, που κάνουν, είναι να αυτογελοιοποιούνται με τις ενέργειές τους.

Το εάν επανέλθει ο στο θέμα, θα το κάνει, τηρώντας πάντα την νομιμότητα και πλέον τεκμηριωμένα.  Αλλοίμονο αν λάμβανε υπ’ όψη του αυτά τα μασκαριλίκια των 11, που μόνο θλίψη προξενούν και αηδία με την σκανδαλολογία τους και τους θεατρινισμούς τους.

Παρ’ όλα αυτά, εμείς θα τους καλωσορίσομε στα εγκαίνια των έργων στον Άγιο Στέφανο και θα χαρούμε μαζί για την πρόοδο και την βελτίωση, που θα δούνε όλοι σε όλη την πόλη.  Εκτός και αν συνεχίσουν την ίδια προσφιλή τακτική τους, οπότε μονίμως σαν μασκαράδες θα μπορούν να κυκλοφορούν στο Βόλο καθ’ όλη την διάρκεια του έτους για να αποφεύγουν το φτύσιμο των συμπολιτών μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποτροφίες σε φοιτητές της Σκιάθου - https://t.co/G1B4ni1hof -

  • Τη ζωή του στην άσφαλτο άφησε 45χρονος ποδηλάτης - https://t.co/AgwbeIssD3 -

  • Καταστράφηκε ολοσχερώς εν κινήσει φορτηγάκι στη ΒΙΠΕ Βόλου - https://t.co/10jjA4fR9E -

"Αλιεύοντας" την είδηση