Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Γ. Καλτσογιάννης: Αναλγησία της κυβέρνησης με το Γηροκομείο Βόλου
Γ. Καλτσογιάννης: Αναλγησία της κυβέρνησης με το Γηροκομείο Βόλου

Γ. Καλτσογιάννης: Αναλγησία της κυβέρνησης με το Γηροκομείο Βόλου

Γι ναλγησία κατηγορεί την κυβέρνηση το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. Γιώργος Καλτσογιάννης, για το θέμα του Γηροκομείου .

Χαρακτηριστικά ο κ. Καλτσογιάννης τονίζει: “Η συγκυβέρνηση -ΑΝΕΛ έδειξε την αναλγησία της στους ηλικιωμένους που παλεύουν για μια αξιοπρεπή .

Τη Δευτέρα «ψέκασε» με χημικά τους συνταξιούχους που διαμαρτύρονταν στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να σεβαστούν τίποτα.

Και μια μέρα μετά προέκυψε το θέμα με την κατάσχεση λογαριασμών του Γηροκομείου , με να κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο οι ηλικιωμένοι, οι οικογένειές τους να αγωνιούν και οι να μείνουν χωρίς δουλειά.

Η αποτυχία της κυβέρνησης να φέρει έσοδα στο Κράτος, την οδηγούν σε πράξεις που προσβάλλουν τον πολιτισμό και την παιδεία μας, στοχεύοντας σε ένα ίδρυμα, όπως το Γηροκομείο, το οποίο με κόπο προσπαθεί να ρυθμίσει τις του και να προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες στους ηλικιωμένους.

Η συγκυβέρνηση -ΑΝΕΛ στρέφεται πλέον και κατά των πιο αδύναμων και ευαίσθητων κρίκων της κοινωνίας, όπως είναι η Τρίτη Ηλικία.

Η Ν.Δ. δεσμεύεται για ουσιαστική βοήθεια των φορέων και των ιδρυμάτων που είναι πυλώνες της περίθαλψης ευπαθών κοινωνικών ομάδων με πράξεις και όχι με λόγια”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση