Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Φραγμό στους πλειστηριασμούς από την Κίνηση Πολιτών του Βόλου
Φραγμό στους πλειστηριασμούς από την Κίνηση Πολιτών του Βόλου

Φραγμό στους πλειστηριασμούς από την Κίνηση Πολιτών του Βόλου

Η Κίνηση Πολιτών του Βόλου κατά των πλειστηριασμών – κατασχέσεων και εξώσεων, παρά την αποχή των συμβολαιογράφων από πρώτης κατοικίας, έδωσε δυναμικό παρών στα δικαστήρια του Βόλου και αυτή την Τετάρτη 26/10/2016, βάζοντας φραγμό στο εφαρμοζόμενο κατοχικό δίκαιο.

Στη συνέλευση που ακολούθησε στην είσοδο των δικαστηρίων αποφασίστηκε ομόφωνα η συνέχιση των κινητοποιήσεων  και η διεύρυνσή της με άμεση ενημέρωση όλων των φορέων των εργαζόμενων και των συλλογικοτήτων των πολιτών, ώστε να δυναμώσει την κίνηση για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τόσο τους όσο και την αναμενόμενη λαίλαπα των εξώσεων.

Καλούνται όλοι οιπολίτες της περιοχής  την επόμενη Τετάρτη 2/11/2016 και 15:30 να δυναμώσουν με την  παρουσία τους την Κίνησή μας, δίνοντας το μήνυμα σε όλους ότι, οι πολίτες θα αντισταθούν δυναμικά σε κάθε παράλογο και άδικο μέτρο κατά της περιουσίας των πολιτών και της χώρας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Συρία: Πάνω από 120 οι νεκροί στις σφοδρές μάχες ΙΚ – κουρδικών δυνάμεων #Συρία - https://t.co/BUQ2KNSXoZ -

  • Γερμανία: Πόσα εμβόλια θα απαιτούνται στο μέλλον; – Προσφέρουν οι τρεις δόσεις επαρκή #ανοσοποίηση;… - https://t.co/EhgJ0GYAsT -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιδείνωση από το βράδυ, αύριο το σφοδρότερο κύμα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/VcW5obvGZ1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση