Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Υπό έλεγχο η φωτιά σε εγκαταλειμμένο εργοστάσιο στη ΒΙΠΕ Βόλου
Υπό έλεγχο η φωτιά σε εγκαταλειμμένο εργοστάσιο στη ΒΙΠΕ Βόλου

Υπό έλεγχο η φωτιά σε εγκαταλειμμένο εργοστάσιο στη ΒΙΠΕ Βόλου

Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία γύρω στη 1.15 σε προαύλειο χώρο του εγκατελλειμμένου εργοστασίου ΕΒΙΕΣΚ στην Α' Βιομηχανική περιοχή και μάινεαι ανεξέλεγκτη παρά τις προσπάθειες κατάσβεσής της από τους πυροσβέστες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της Πυροσβεστικής από τον Βόλο και από τον Σταθμό της Α' ΒΙΠΕ και επιχειρούν προκειμένου να ελέγξουν και να σβήσουν τις .

Εν τω μεταξύ, μεγάλη κινητοποίηση έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Β' ΒΙ.ΠΕ. και για την αντιμετώπιση της ς.

Στο σημείο βρίσκονται μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που δίνουν «μάχη» για να ελέγξουν την , αν και ο αέρας που πνέει δεν βοηθάει στον έλεγχο της κατάστασης.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στο σημείο συνεχώς σπεύδουν οχήματα με πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, για να συνδράμουν στην κατάσβεση.

Να σημειωθεί ότι υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στις 16.30 και αφού έκαψε σε έκταση περίπου 15 στρεμμάτων.

Λόγω του αέρα που φυσούσε η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε στο ύψος της Α' ΒΙ.ΠΕ. μετά τη διασταύρωση προς Σέσκλο, είχε ως οι να περάσουν έξω από το εργοστάσιο της ς και πλησίασαν τις σιδηροδρομικές γραμμές που βρίσκονται στην περιοχή, κάτι που καθυστέρησε τους πυροσβέστες, διότι δεν είχαν τα υδροφόρα οχήματα.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οκτώ υδροφόρα οχήματα και 18 πυροσβέστες (μαζί με δύο πεζοπόρα τμήματα), γιατί υπήρχε κίνδυνος να καούν οι εγκαταστάσεις εργοστασίου που βρίσκονται στην περιοχή.

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Β' Βιομηχανικής Περιοχής.

fotiafotia1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση