Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Φίλοι και μέλη στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού – Αναπτυξιακού Συλλόγου «Νέα Αγχίαλος»
Φίλοι και μέλη στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού – Αναπτυξιακού Συλλόγου «Νέα Αγχίαλος»

Φίλοι και μέλη στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού – Αναπτυξιακού Συλλόγου «Νέα Αγχίαλος»

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στο «Στέκι του Καλτσά», πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος και η κοπή πίτας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Νέα Αγχίαλος».

Φίλοι από την Αγχίαλο και από άλλες περιοχές καθώς και τα μέλη του Αθλητικού Τμήματος του Συλλόγου που επιμελείται η γυμνάστρια Δέσποινα Μωραΐτου τίμησαν με την παρουσία τους και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τη συνοδεία της ορχήστρας του Καλτσά, αλλά και της Ροδίτικης ορχήστρας του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής Ρόδου “Η Πρόοδος” που παρευρέθηκε στην εκδήλωση προσθέτοντας ζωντάνια στην γιορτινή συνεύρεση.

Η βραδιά ξεκίνησε με τα Χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου «Νέα Αγχίαλος» που επιμελείται και καθοδηγεί ο χοροδιδάσκαλος Τριαντάφυλλος κογκινούδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχ. , η Πολιτισμού Δήμου Βόλου εωργία Μποντού – Τοκαλή, ο Οικονομικών Δήμου Βόλου Ανδρ. Ζέρβας, ο πρόεδρος του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» Γιάννης Κίτσιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυνηγών Βόλου Γιάννης Μόσδρομος, ο διευθυντής του Βαρνάλειου Δημοτικού υ Τσέλιος , ο επίτιμος πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. Ιωάννης Μηνούδης, ο της ΠΟΣΑΡ Ιωάννης Λουλούδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Φιλιππούπολης Λάρισας Ντίνος Μοσχίδης καθώς και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Οξυωτών Νέας Αγχιάλου, αντιπροσωπεία της ομάδας του Πυράσσου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου και τέλος, η του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής Ρόδου “Η Πρόοδος”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση