Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Φίλοι και μέλη στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού – Αναπτυξιακού Συλλόγου «Νέα Αγχίαλος»
Φίλοι και μέλη στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού – Αναπτυξιακού Συλλόγου «Νέα Αγχίαλος»

Φίλοι και μέλη στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού – Αναπτυξιακού Συλλόγου «Νέα Αγχίαλος»

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στο «Στέκι του Καλτσά», πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος και η κοπή πίτας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Νέα Αγχίαλος».

Φίλοι από την Αγχίαλο και από άλλες περιοχές καθώς και τα μέλη του Αθλητικού Τμήματος του Συλλόγου που επιμελείται η γυμνάστρια Δέσποινα Μωραΐτου τίμησαν με την παρουσία τους και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τη συνοδεία της ορχήστρας του Καλτσά, αλλά και της Ροδίτικης ορχήστρας του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής Ρόδου “Η Πρόοδος” που παρευρέθηκε στην εκδήλωση προσθέτοντας ζωντάνια στην γιορτινή συνεύρεση.

Η βραδιά ξεκίνησε με τα Χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου «Νέα Αγχίαλος» που επιμελείται και καθοδηγεί ο χοροδιδάσκαλος Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο σε δήμαρχος Αχ. Μπέος, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, ο Δήμου Ανδρ. Ζέρβας, ο πρόεδρος του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» Γιάννης Κίτσιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυνηγών Γιάννης Μόσδρομος, ο διευθυντής του Βαρνάλειου Δημοτικού σχολείου Τσέλιος , ο επίτιμος πρόεδρος της Π.Ο.Σ..Ρ. Ιωάννης Μηνούδης, ο αντιπρόεδρος της ΠΟΣΑΡ Ιωάννης Λουλούδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Φιλιππούπολης Λάρισας Ντίνος Μοσχίδης καθώς και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Οξυωτών Νέας Αγχιάλου, αντιπροσωπεία της ομάδας του Πυράσσου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Βόλου και τέλος, η αποστολή του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής Ρόδου “Η Πρόοδος”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση