Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ευνοϊκή παράταση μέχρι τέλος του ’17 του Προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη»
Ευνοϊκή παράταση μέχρι τέλος του ’17  του Προγράμματος  «Στέγαση και Επανένταξη»

Ευνοϊκή παράταση μέχρι τέλος του ’17 του Προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη»

Tο Πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη» που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το οποίο με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού παρατάθηκε έως 31/12/2017, υλοποιεί από το 2015 ο Βόλου σε συνεργασία με την Κοινωφελή του Επιχείρηση -ΔΙΕΚ .

Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή αποτελεσματικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και επανένταξης σε συμπολίτες μας που, λόγω της οικονομικής συγκυρίας αλλά και για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το πρόβλημα της έλλειψης στέγης και εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Βόλου καλύπτει τις στέγασης (ενοίκιο) και εργασιακής επανένταξης των ωφελούμενων του προγράμματος και καλεί τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ΦΕΚ 4548/30-12-2016 το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως τον κατώτατο βασικό μισθό, όπως ορίζεται κάθε φορά από τις κείμενες διατάξεις, με τις αντίστοιχες ασφαλιστικές εισφορές (εργοδότη και εργαζόμενου).

Οι εργοδότες που θα απασχολήσουν στις επιχειρήσεις τους ωφελούμενους του προγράμματος θα υπογράψουν συμφωνητικό συνεργασίας με το Δήμο, το οποίο θα είναι ορισμένου χρόνου μέχρι την 31/12/2017 και θα διέπεται από τις γενικές διατάξεις περί συμβάσεων ορισμένου χρόνου. Ο απασχόλησης μπορεί να είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες μπορούν να απευθύνονται για περαιτέρω πληροφορίες στα τηλέφωνα 24213 56884 / 890 της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Νέων Τεχνολογιών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

  • Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα social media; - https://t.co/lGAOup87kt -

  • Τουρκικές εκλογές: Νικητής ο Ερντογάν #Τουρκικέςεκλογές - https://t.co/oLQiZbdeUG -

"Αλιεύοντας" την είδηση