Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ετήσιος εορτασμός Αποφοίτων Παιδοπόλεων στα ονομαστήρια της Αγίας Σοφίας
Ετήσιος εορτασμός Αποφοίτων Παιδοπόλεων στα ονομαστήρια της Αγίας Σοφίας

Ετήσιος εορτασμός Αποφοίτων Παιδοπόλεων στα ονομαστήρια της Αγίας Σοφίας

Εκδήλωση  αφιερωμένη στη μνήμη των κεκοιμημένων Αποφοίτων Παιδοπόλεων και των γονέων τους, των κατά καιρούς εργαζομένους στα Ιδρύματα  και των ευεργετών, θα  πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αγριά.

Την συνάντηση αυτή της χαρμολύπης, έχει καθιερώσει από ετών το Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου οι απόφοιτοι να μην ξεχνούν τους παλιούς τους φίλους, τους των, τους ανθρώπους που εργάστηκαν στις Παιδο και σε όσους κατά καιρούς προσέφεραν με ανιδιοτέλεια συναίσθημα, χρόνο και χρήμα.

Το πρωί, μετά τη Θεία Λειτουργία, θα τελεσθεί μνημόσυνο στον Ιερό Ναό του για την ανάπαυση των ψυχών τους και στη συνέχεια, όλοι μαζί, θα θυμηθούμε στιγμές από την κοινή ζωή μας στις Παιδο, τις καλές και τις άσχημες στιγμές, αλλά και συγκεκριμένα στιγμιότυπα.

Τα πιο δυνατά συναισθήματα για όλους εμάς είναι η στο παρελθόν.

Η ανάμνηση των προσώπων που έζησαν μαζί ,συνεργάστηκαν  ή οι φιλίες που τότε δημιουργήθηκαν.

Θα θυμηθούν  όλους αυτούς τους συμ , που πριν από πολλά χρόνια μας συνόδευαν στις όμορφες στιγμές, στους νεανικούς ανταγωνισμούς, που τώρα δεν είναι στη ζωή.

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, στον Ιερό Ναό του , στην Αγριά, μετά την Θεία Λειτουργία θα τελεστεί μνημόσυνο μνήμης και ς για την ανάπαυση της ψυχής των Αποφοίτων και των γονέων τους,  των  εργαζομένων, αλλά και των Ευεργετών των Παιδοπόλεων.Για τον σημαντικό αυτό σκοπό, καλούνται και φέτος τα μέλη του Συλλόγου, οι εργαζόμενοι παλαιότερα, και οι φίλοι των «Παιδοπολιτών» της περιοχής μας, να προσέλθουν και να καταδείξουν με τη συμμετοχή και την προσευχή τους την σταθερή πίστη στις αξίες που διδάχτηκαν τα χρόνια της παραμονής  στις Παιδοπόλεις.

Η καθιερώθηκε από την της Αγίας Σοφίας, προστάτιδας της Παιδόπολης της περιοχής μας.

Τα χρόνια της λειτουργίας της Παιδόπολης «Αγία Σοφία», στην Αγριά, την εόρτιο ημέρα πραγματοποιούνταν πλήθος εκδηλώσεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση