Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ετήσια συνάντηση αποφοίτων παιδοπόλεων στην Παιδόπολη «Αγία Σοφία» στην Αγριά Βόλου
Ετήσια συνάντηση αποφοίτων παιδοπόλεων στην Παιδόπολη «Αγία Σοφία» στην Αγριά Βόλου

Ετήσια συνάντηση αποφοίτων παιδοπόλεων στην Παιδόπολη «Αγία Σοφία» στην Αγριά Βόλου

Η αγάπη και το πνεύμα της ς, η κοινωνική ευαισθησία καθώς και τα ευγενή αισθήματα, που φέρνουν μαζί τους από τις αναμνήσεις των περασμένων χρόνων, αναμένεται να ξαναείναι οι πρωταγωνιστές στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων, που πραγματοποιείτε και φέτος στις εγκαταστάσεις της Παδόπολης «», στην Αγριά του Βόλου.

Σαν μαγνήτης τράβηξε τους απόφοιτους, όχι μόνο από την περιοχή, αλλά και από πολλά μέρη της υπόλοιπης Ελλάδας, το τακτικό ετήσιο κάλεσμα του Συλλόγου, με αποτέλεσμα να αναμένεται να δημιουργηθεί πάλι κι εφέτος το αδιαχώρητο στην «Αίθουσα Ψυχαγωγίας», και στους άλλους χώρους της Παιδόπολης.

Απόλυτη τάξη, ευγένεια και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση θα αποπνέει όλη η ατμόσφαιρα της συνάντησης, προπάντων όμως υποδειγματική θα είναι και πάλι η φιλοξενία της προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, οι όποιοι φροντίζουν από καιρό να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, που θα βρεθεί την προσεχή Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, στις 11.00 το πρωί, αμέσως μετά την , στις εγκαταστάσεις της Παιδόπολης «», στην Αγριά, όπου ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων πραγματοποιεί την καθιερωμένη Ετήσια Συνάντηση των μελών και των φίλων του.

Επί πλέον το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει θεσμοθετήσει, με ομόφωνη απόφασή του από το 2010, να τιμάτε ένα πρόσωπο , το οποίο με τις ενέργειές του, «…αποτελεί τιμή για τους Αποφοίτους Παιδοπόλεων, συνετέλεσε στην προβολή του Συλλόγου, στην εξυπηρέτηση και στην προοπτική στόχευσης των Αποφοίτων Παιδοπόλεων για το μέλλον».

Ο «ΠΑΙΔΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ»

Ο θεσμός αυτός ξεκίνησε από το 2010 και έκτοτε συνδυάζετε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με την απονομή αυτού του εξαιρετικά τιμητικού τίτλου σε κάποιον από τους Απόφοιτους των Παιδοπόλεων, που με την στάση του συνέβαλε, κυρίως κατά την χρονιά που πέρασε, στη διατήρηση της άριστης ς που η κοινωνία έχει διαμορφώσει για τα «παιδιά» που φιλοξενήθηκαν διαχρονικά στις Παιδοπόλεις, αλλά και απέσπασε κάποιο ιδιαίτερα τιμητικό τίτλο στον τομέα της εργασίας, της επιστήμης, του πολιτισμού και αλλού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι σήμερα έχουν τιμηθεί: Ένας Αρεοπαγίτης. Ένας Καθηγητής Πανεπιστημίου του Εξωτερικού με Πανευρωπαϊκή καταξίωση.
Δύο Απόφοιτοι που έλαβαν Πανελλήνιο Βραβείο στα γράμματα και τις τέχνες, ένας καταξιωμένος ζωγράφος Πανελλήνιας εμβέλειας, ένας Απόφοιτος που με την πράξη και το ήθος του αποτέλεσε παράδειγμα ειλικρίνειας και ανιδιοτέλειας πανελληνίως και τέλος, ένας υπηρεσιακός παράγοντας, (μη απόφοιτος) για την συμβολή του στην στέγαση του Συλλόγου και την επίλυση σοβαρών θεμάτων .

ιοικητικό Συμβούλιο, στην συνεδρίαση της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου 2018, ομόφωνα επέλεξε τον Στρατηγό Ανδρέα Βασιλόπουλο, ενικό Αστυνομικό Διοικητή Αττικής, για την αξιοκρατική του τοποθέτηση ως επικεφαλής στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, συνέπεια της μεγάλης προσφοράς του στο Σώμα μέχρι τώρα και την σπουδαία εμπειρία του «στις δύσκολες αποστολές», προπάντων όμως στην εν γένει προσφορά του στο υψίστης σημασίας έργο που επιτελεί καθημερινά για την διασφάλιση της τάξεως και, τέλος, στην συμβολή του στην θετική φήμη των Αποφοίτων των Παιδοπόλεων.

Ο Στρατηγός Ανδρέας Βασιλόπουλος, εκτός απροόπτου, θα παραστεί στην εκδήλωση κοπής της παραδοσιακής μας ς, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, στις εγκαταστάσεις της Παιδόπολης «Αγία Σοφία», στην Αγριά Βόλου.

Στην συνάντηση αυτή, στην οποία συμμετέχει το σύνολο των μελών μας, πρόκειται να τον ευχαριστήσουμε και η Πρόεδρος να του απονείμει τιμητική πλακέτα, υλοποιώντας την του Δ.Σ.

Η φετινή συνάντηση, πραγματοποιείται μετά από μια χρονιά γεμάτη δράση και εκδηλώσεις, που έχουν καταξιώσει τον Σύλλογο, όχι μόνον στους Αποφοίτους Παιδοπόλεων, αλλά και στην πόλη του Βόλου.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, το Δ.Σ. προσκαλεί με χαρά όχι μόνο τα μέλη του, αλλά και όσους από τους Αγριώτες και Βολιώτες έχουν σχέσεις με τους απόφοιτους και αξιολογούν θετικά την παρουσία της Παιδόπολης, στα πενήντα περίπου χρόνια της λειτουργίας της στη Μαγνησία. Επιπλέον κρίνουν θετικά την δράση του Συλλόγου, που παρουσιάζει μια αξιόλογη δραστηριότητα στον Πολιτιστικό και Κοινωνικό τομέα.
Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου, οι παλιοί Παιδοπολίτες και οι φίλους τους, Αγριώτες και Βολιώτες στις εγκαταστάσεις της Παιδόπολης «Αγία Σοφία» , στην Αγριά Βόλου Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11.0 0 το πρωί, για την κοπή της παραδοσιακής ς, την αναθέρμανση των αναμνήσεων και την γνωριμία με τον «ΠΑΙΔΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018», Στρατηγό Ανδρέα Βασιλόπουλο, Γενικό Αστυνομικό Διοικητή Αττικής,

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση