Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ετοιμασίες για την φετινή έκθεση ποδηλάτου στο Βόλο
Ετοιμασίες για την φετινή έκθεση ποδηλάτου στο Βόλο

Ετοιμασίες για την φετινή έκθεση ποδηλάτου στο Βόλο

Μετά την περσινή πετυχημένη έκθεση “Bikeart.gr” για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου στην πόλη του Βόλου, προετοιμάζεται η  φετινή  έκθεση, η οποία θα λάβει χώρα από 1η έως και 15 Μαΐου 2017.

Όσοι πολίτες -λάτρεις του ποδηλάτου και της Τέχνης το επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν στις κάτωθι θεματικές:

– έκθεση παλαιών ποδηλάτων:  όποιοι διαθέτουν παλιό ποδήλατο (χρονολογίας πριν το 1985) και είναι σε καλή κατάσταση,  ενημερώνουν προκειμένου  να συμμετάσχει στην έκθεση. Ο χώρος της έκθεσης είναι φυλασσόμενος και τα εκθέματα τοποθετούνται σε απόσταση από το κοινό για λόγους ασφαλείας.

– έκθεση ιδιαίτερων ποδηλάτων: όποιοι διαθέτουν ποδήλατο ιδιαίτερης σειράς και σχεδιασμού, οποιασδήποτε χρονολογίας και τύπου (κούρσα, πόλης, σπαστά, ηλεκτρικά, παιδικά κ.ά.) μας ενημερώνουν  προκειμένου  να συμμετάσχει στην έκθεση. Ο χώρος της έκθεσης είναι φυλασσόμενος και τα εκθέματα τοποθετούνται σε απόσταση από το κοινό για λόγους ασφαλείας.

– έκθεση παλαιών φωτογραφιών με το ποδήλατο: φέτος θα φιλοξενηθεί στην έκθεση για πρώτη φορά μια συλλογή πρωτότυπων φωτογραφιών στις οποίες εντάσσεται το ποδήλατο και είναι είτε από οικογενειακές στιγμές, βόλτες, αγώνες κ.α. από διαφορετικές πόλεις ανά την Ελλάδα.

Όσοι πολίτες θέλουν να ανατρέξουν στις μνήμες μια άλλης εποχής και να εκθέσουν τις φωτογραφίες τους, ενημερώνουν για την παραλαβή τους. Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν “κλεισμένες” σε κάδρα και θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους με τη λήξη της έκθεσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να επικοινωνούν στο 6973 70 19 61 με τον υπεύθυνο συντονιστή του προγράμματος Κυριάκο Ιωσηφίδη για όποια διευκρίνηση χρειαστούν και στο email: carpediemact@gmail.com

Επίσης μπορούν να ανατρέξουν στις προηγούμενες δράσεις στις ιστοσελίδες bikeart.gr και facebook.com/bikeart.gr.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανήγυρη της Μεταμορφώσεως στον Βόλο - https://t.co/k48UO6enOJ -

  • Κοινή επιστολή στο ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ  των γεωπόνων παραρτήματος Κ. Ελλάδος - https://t.co/sgJOLxJD2j -

  • Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία στη βαμβακοκαλλιέργεια - https://t.co/ugK6rtxNL1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση