Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821
Η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821

Η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821

 

Επετειακή γιορτή στο Πν. Κέντρο

Την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, που οδήγησε στην εθνική μας παλιγγενεσία, τιμά η Εκκλησία και η Ελληνική Πολιτεία το Σάββατο 25/3.

Το των εορταστικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Ο    θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό αό Ευαγγελιστρίας έας Ιωνίας.

Στις 11.00 π.μ. θα τελέσει την επίσημη Δοξολογία, επί τη Εθνική εορτή, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό , παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο μνημείο των ηρώων στην παραλία του , όπου θα τελέσει Τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων του Έθνους και θα παρακολουθήσει την Μαθητική παρέλαση.

Επετειακή εκδήλωση για την 25η Μαρτίου 1821

Στις 7.00 μ.μ., στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη – Ανθ. αζή) θα πραγματοποιηθεί μεγάλη επετειακή εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 2821, με τίτλο «Τραγουδώντας και χορεύοντας για την άνοιξη της λευτεριάς».

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν τα χορευτικά τμήματα της Μητροπόλεώς μας: Παιδικό και Εφηβικό, το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου και το υναικείο Χορευτικό σύνολο Παραδεισιακών Χορών, υπό την ευθύνη της  Αικατερίνης Γκανέτσα – Ντόντη.

Με τα τραγούδια τους θα πλαισιώσουν: η Παιδική και Νεανική Χορωδία, το Έντεχνο Χορωδιακό Τμήμα Ενηλίκων και το Παραδοσιακό τμήμα Χορωδιακής Μουσικής, της Μητροπόλεώς μας, υπό τη δ/νση της  Μαριάννας Σαμαρτζή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση