Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821
Η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821

Η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821

 

Επετειακή γιορτή στο

Την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, που οδήγησε στην μας παλιγγενεσία, τιμά η Εκκλησία και η Ελληνική Πολιτεία το Σάββατο 25/3.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Ο    θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας.

Στις 11.00 π.μ. θα τελέσει την επίσημη Δοξολογία, επί τη εορτή, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου , παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο μνημείο των ηρώων στην παραλία του , όπου θα τελέσει Τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων του Έθνους και θα παρακολουθήσει την Μαθητική .

Επετειακή για την 25η Μαρτίου 1821

Στις 7.00 μ.μ., στο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή) θα πραγματοποιηθεί μεγάλη επετειακή για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 2821, με τίτλο «Τραγουδώντας και χορεύοντας για την άνοιξη της λευτεριάς».

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν τα χορευτικά της Μητροπόλεώς μας: Παιδικό και Εφηβικό, το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού και το Γυναικείο Χορευτικό σύνολο Παραδεισιακών Χορών, υπό την ευθύνη της  Αικατερίνης Γκανέτσα – Ντόντη.

Με τα τραγούδια τους θα πλαισιώσουν: η Παιδική και Νεανική Χορωδία, το Έντεχνο Χορωδιακό Τμήμα Ενηλίκων και το Παραδοσιακό τμήμα Χορωδιακής Μουσικής, της Μητροπόλεώς μας, υπό τη δ/νση της  Μαριάννας Σαμαρτζή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση