Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εθιμοτυπική επίσκεψη του Κυβερνήτη της Φ/Γ “Σπέτσες” στο Δημαρχείο Βόλου
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Κυβερνήτη  της Φ/Γ “Σπέτσες” στο Δημαρχείο Βόλου

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Κυβερνήτη της Φ/Γ “Σπέτσες” στο Δημαρχείο Βόλου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον ασκούντα καθήκοντα δημάρχου Βόλου Αθανάσιο πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 ο  αντιπλοίαρχος, Κυβερνήτης της Φ/Γ “Σπέτσες”   Γεώργιος Καραγεώργης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της άσκησης “Καταιγίς 2017” του Πολεμικού Ναυτικού καθώς στο λιμάνι του Βόλου κατέπλευσε στο πλαίσιο της άσκησης η Φ/Γ “Σπέτσες”.

Ο Κυβερνήτης ενημέρωσε τον κ. για την μεγάλη που ξεκίνησε από την Δευτέρα το Πολεμικό Ναυτικό, πρόκειται για προγραμματισμένη άσκηση, σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος», κύριος σκοπός της οποίας είναι η διατήρηση και προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής και μαχητικής ικανότητας των υπηρεσιών και μονάδων και η επίδειξη ισχυρής ναυτικής παρουσίας στο θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου.

Στο τέλος της συνάντησης οι δύο άντρες αντάλλαξαν αναμνηστικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση