Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της  τράπεζας αίματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα από το πρωί στην υπηρεσία του Βόλου.

Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του στάθμευσε στην οδό Κουμουνδούρου, απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και έκανε αιμοδοσία στις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο της Π.Υ. Βόλου, πύραρχος Χαράλαμπος Πόζογλου είπε ότι η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται κατ’ επανάληψη στην υπηρεσία για το προσωπικό, το οποίο προορίζεται για την τράπεζα αίματος της Πυροσβεστικής.

Η τράπεζα αίματος καλύπτει διάφορες ανάγκες πυροσβεστών και συγγενών τους, αλλά και άλλων ασθενών, μετά από αξιολόγηση που γίνεται.

Η γιατρός της ομάδας αιμοδοσίας Άσπα Μπλιάτσικα, είπε ότι μειώθηκαν αρκετά τον τελευταίο καιρό οι αιμοδοτήσεις στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου, και έκανε έκκληση προς τους πολίτες να δίνουν αίμα και να μη φοβούνται, σημειώνοντας ότι οι ανάγκες είναι αυξημένες, κυρίως λόγω τροχαίων ατυχημάτων και ασθενών που κάνουν μεταγγίσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση