Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της  τράπεζας αίματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Εθελοντική για την ενίσχυση της τράπεζας τος της ς Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα από το πρωί στην υπηρεσία του Βόλου.

Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, η κινητή μονάδα ς του οσοκομείου Βόλου στάθμευσε στην οδό Κουμουνδούρου, απέναντι από την Υπηρεσία και έκανε αιμοδοσία στις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο της , Χαράλαμπος Πόζογλου είπε ότι η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται κατ' επανάληψη στην υπηρεσία για το προσωπικό, το οποίο προορίζεται για την τράπεζα αίματος της Πυροσβεστικής.

Η τράπεζα αίματος καλύπτει διάφορες ανάγκες πυροσβεστών και συγγενών τους, αλλά και άλλων ασθενών, μετά από αξιολόγηση που γίνεται.

Η γιατρός της ομάδας αιμοδοσίας Άσπα Μπλιάτσικα, είπε ότι μειώθηκαν αρκετά τον τελευταίο καιρό οι αιμοδοτήσεις στο Τμήμα Αιμοδοσίας του οσοκομείου Βόλου, και έκανε έκκληση προς τους πολίτες να δίνουν αίμα και να μη φοβούνται, σημειώνοντας ότι οι ανάγκες είναι αυξημένες, κυρίως λόγω τροχαίων ατυχημάτων και ασθενών που κάνουν μεταγγίσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση