Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ελευθερίας
Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ελευθερίας

Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ελευθερίας

Τους εθελοντές αιμοδότες καλεί ο Εθελοντών Αιμοδοτών . Μαγνησίας ώστε να συνεχίσουν να αιμοδοτούν και να προσφέρουν το πολύτιμο αυτό δώρο ζωής. Εξαιτίας του φόβου ωστόσο που επικρατεί με τον κορωναϊό και της μείωσης προσέλευσης στο , η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας έχει ξεκινήσει και συνεχίσει τις εξορμήσεις στο Βόλο, προκειμένου να διευκολύνει όλους όσοι θέλουν να αιμοδοτήσουν.

Ο σύλλογος σημειώνει  στην ανακοίνωσή του:  «Ο δικαιολογημένος φόβος των πολιτών να πλησιάσουν τα νοσοκομεία, σύσταση που υποστηρίζεται και από όλους τους παγκόσμιους και εθνικούς φορείς υγείας (WHO, Υ, Υπ. Υγείας, ECDC) για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας, έχει αναπόφευκτα επίπτωση στην προσέλευση αιμοδοτών και εν δυνάμει προκαλεί οξεία μείωση των αποθεμάτων τος.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών . Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη γιατί μπορεί να σταμάτησαν τα προγραμματισμένα χειρουργεία αλλά τα άτομα με χρόνια νοσήματα θέλουν συνέχεια .
Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει.

Γι` αυτό το λόγο ο Σταθμός Αιμοδοσίας του Ν. αποφάσισε να είναι η κινητή μονάδα αιμοδοσίας σε κεντρικά σημεία της πόλης για το μήνα Μάρτιο και συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη 24 & 31/3 στην ς μπροστά στα Δικαστήρια 09:00 π.μ.-13:00.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση